Випуск бакалаврів на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

25 червня 2019 року
НУбІП України, Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

Випуск бакалаврів на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

 

Відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам і магістрам факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. Для студентів-випускників, викладачів та їх батьків - вручення дипломіввизначна подія. Адже випускний це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. Роки навчання в університеті пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли студентам вручили заповітні дипломи.

Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу урочистості.

На урочистих зборах з вітальною промовою до випускників звернувся декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, професор Микола Доля, який тепло і сердечно привітав випускників із закінченням навчання в університеті. Він відмітив, що для бакалаврів це перша сходинка у здобутті вищої освіти, для магістрівусвідомлене отримання фаху. Він підкреслив, що в майбутньому наші випускники - це професіонали, які здатні критично мислити, приймати гідні та справедливі рішення в інтересах людини та суспільства. Він побажав випускникам творчої наснаги, доброго здоровя, ж

Щирі слова привітання пролунали від завідувачів випускових кафедр Ярослава Лікаря, Миколи Патик, Володимира Боголюбова. Вони привітали випускників з початком нового етапу в житті та побажали їм успішної карєри, міцного здоровя та реалізації планів і задумів. Сьогодні перед випускниками відкриваються нові життєві обрії. Нехай вони будуть ясними, і нехай диплом випускника факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Національному університеті біоресурсів і природокористування України залишається для вас не просто документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до багатотисячної родини НУБіП.

Дипломи освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Захист і карантин рослин» отримали 51 студент денної та 24 студенти заочної форми навчання. Дипломи з відзнакою отримали Владислав Каплунов, Катерина Мусієнко, Юрій Шуляк, Олена Ласкіна.

Дипломи освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» отримали 47 випускників денної та 20 заочної форми навчання. Дипломи з відзнакою отримали Ольга Оне, Богдан Сіненко, Дар’я Орєхова, Андрій Петрикаус, Вікторія Рачун, Дарія Єфанова, Олександра Захарова.

Дипломи за спеціальністю «Екологія» отримали 70 випускників: з них бакалаврів денної форми48, заочної - 22.

Особливі слова подяки прозвучали на адресу Дар’ї Орєхової, яка протягом 4 років очолювала студентську організацію факультету. То ж Дар’я отримала Подяку та подарунок від ННЦ виховної роботи і соціального розвитку університету за активну громадську позицію

Отож, шановні випускники, у цей радісний день вітаємо Вас з успішним закінченням рідного університету. Хай доля щедро дарує Вам творче натхнення й невичерпну енергію для здійснення задуманого й омріяного. Хай впевненість у собі стане запорукою Вашого успіху, додасть наснаги для написання нових сторінок історії Вашого життя, історії Вашої родини, історії нашого факультету. Саме від вас залежить престиж і визнання на міжнародній арені майбутніх фахівців.

 

Оксана Сикало

заступник декана факультету

захисту рослин, біотехнологій та екології

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook