Кафедра іноземної філології і перекладу

Навчально-методична робота

 
Навчально-методична робота кафедри іноземної філології і перекладу спрямована на вирішення завдань з підвищення якості підготовки фахівців на основі комплексного підходу до вдосконалення змісту, організації й методів навчання.

Основні напрями навчально-методичної роботи:
• розробка і вдосконалення робочих навчальних програм з дисциплін кафедри, внесення до них змін з урахуванням актуальної інформації, пропозицій здобувачів і роботодавців;
• розробку підручників, навчальних посібників та методичних вказівок з усіх навчальних дисциплін кафедри;
• впровадження елементів дистанційного навчання, створення електронних варіантів навчально-методичного забезпечення з кожної навчальної дисципліни;
• впровадження сучасних технологій навчання та інноваційних підходів викладачами кафедри.

Одним із найважливіших напрямів навчально-методичної роботи є забезпечення освітнього процесу актуальними навчально-методичними матеріалами, що сприяють підвищенню ефективності роботи студентів та викладачів, розробка програм і планів освітньої діяльності. Викладачами кафедри розроблено підручники, навчальні посібники, методичні рекомендації, тестові завдання. На кілька навчальних посібників вже отримано авторські свідоцтва. Щорічно оновлюються та удосконалюються робочі й навчальні програми з усіх дисциплін кафедри.

 

 

Організація навчально-методичної роботи здійснюється відповідно до Закону України «Про вищу освіту», наказів та інструктивних листів МОН України, Статуту Університету, наказів та розпоряджень ректора і проректора з науково-педагогічної роботи, а також Положення про організацію навчально-методичної роботи в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook