Профорієнтація в Бориспільській ЗОШ №8

5 лютого 2018 року

 

02 лютого 2018 року завідувач кафедри фізичного виховання НУБіП України Микола Костенко, викладач кафедри фізичного виховання Олена Отрошко та завідувач кафедри соціальної роботи та психології Віталій Шмаргун завітали до Бориспільської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 8. Викладачі зустрілися з учнями 11-х класів, розповіли їм про переваги здобуття вищої освіти у Національному університеті біоресурсів та природокористування України.

 

 

Микола Костенко та Олена Отрошко ознайомили майбутніх випускників з особливостями університету, його традиційними та новими спеціальностями, можливостями, що відкриваються перед його студентами. Розповіли про спортивні досягнення та інфраструктуру університету.

Віталій Шмаргун, запросивши на навчання за спеціальністю «Психологія», детально охарактеризував професію психолога, окреслив можливості працевлаштування психологів.

 

 

Відбулася цікава та змістовна зустріч із директором школи, відмінником освіти Людмилою Гавазюк та заступником директора з навчально-виховної роботи Людмилою Гльозою. Представники Національного університету біоресурсів і природокористування України та керівництво школи домовились про співпрацю і визначили її перспективи.

 

 

 

Адміністрація, педагогічний колектив та школярі із зацікавленням та ентузіазмом брали участь у бесіді.

 

 

 

Віталій Шмаргун,

завідувач кафедри соціальної роботи та психології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook