ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни "Екологія" має гарні результати

29 квітня 2016, 14:14

27 квітня 2016 року завершився ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Екологія» для студентів неекологічних спеціальностей ВНЗ України та з дисципліни «Загальна екологія» для студентів екологічних спеціальностей (напряму підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування»), який відповідно до наказу № 1247 від 27.11.2015 р. МОН України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 навчальному році» проводив Одеський державний екологічний університет (ОДЕКУ).

Команду Національного університету біоресурсів і природокористування України серед 45 вищих навчальних закладів України представляли студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології в супроводі доцента кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності Соломенко Л.І., яка і координувала підготовку команди до участі.

Результати участі виявились досить успішними. Серед 150 учасників студентка 3 курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України Савченко Тетяна нагороджена Дипломом ІІ ступеня за високий рівень виявлених знань у конкурсі ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія» для студентів екологічних спеціальностей, а студенти Бзенко Марина та Скопець Олександр відмічені Грамотою за активну участь в олімпіаді.

Доцент кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності, к.б.н. Соломенко Людмила Іванівна відмічена Подякою за багаторічну та сумлінну працю у складі журі ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Екологія».

Вітаємо команду з вдалим виступом та бажаємо подальших успіхів і творчих перемог!

 

 

Декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, професор Доля М.М.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook