Гостьва лекція викладачки факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Цього разу для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» відбулася гостьова лекція на тему «Сучасні тенденції переробки плодово-ягідної сировини», яку провела к.т.н., доцентка кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК НУБіП України Марія Жеплінська.
Лекція супроводжувалася мультимедійною презентацією, під час якої пані Марія детально охарактеризувала різновиди консервованої плодово-ягідної продукції та процеси її виробництва. Вона розповіла про автоматизацію процесів очищення та миття продукції, методи сушіння, зменшення втрат і контроль якості готової продукції.
Марія Жеплінська підтримувала активний зворотний зв'язок зі студентами, акцентуючи увагу на ключових моментах своєї лекції. Підсумовуючи, вона наголосила, що плодово-ягідна галузь в Україні продовжує розвиватися, попри всі виклики, зокрема повномасштабну війну.
Адміністрація Ірпінського фахового коледжу НУБіП України щиро вдячна Марії Жеплінській та Володимиру Василіву за цікаву й актуальну лекцію, а також за співпрацю з викладачами циклової комісії у методичній, навчально-науковій та профорієнтаційній роботі.
Із вдячністю вшановуємо наших Героїв і дякуємо воїнам за можливість жити, навчатися та працювати!
Наталія ДУБАС,
голова циклової комісії маркетингу, торгівлі та харчових технологій
Ірпінський фаховий коледж НУБіП України