Завершення навчального року у полі зору вченої ради факультету ветеринарної медицини

17 червня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   16 червня 2022 року під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося підсумкове у 2021-2022 навчальному році засідання вченої ради факультету ветеринарної медицини.

   Декан проінформував членів вченої ради про поточну ситуацію і події, які відбулися в Університеті та на факультеті. Зокрема, триває заліково-екзаменаційна сесія здобувачів вищої освіти 4 і 5 курсу та навчальна практика у студентів 1-3 курсів. Тричі проведено Дні відкритих дверей. Цілодобово, досить ефективно, з виконанням доведених планових показників, працює клінічний центр факультету "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам. Продовжується підготовка кафедр до нового навчального року, активно здійснюються роботи в корпусі №12 та гуртожитку №6. Регулярно проводяться засідання експертних комісій із розгляду навчально-методичної і наукової літератури, а також засідання навчально-методичної комісії факультету та наукової ради НДІ здоров’я тварин. Викладачі, співробітники і студенти продовжують допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

   Було заслухано інформацію завідувачів кафедр щодо результатів проведеної профорієнтаційної роботи у травні-червні та впродовж всього навчального року. Завідувачі кафедр зазначили, що дана робота проводиться кожним науково-педагогічним працівником і співробітником кафедри із залученням здобувачів вищої освіти впродовж всього навчального року і знаходиться на особливому контролі.

 

 

   Завідувачі кафедр доповіли про стан заключення госпдоговірних наукових тематик та виконання плану надходження коштів у першому півріччі 2022 р. Всіма кафедрами ведуться перемовини з представниками господарств та підприємств щодо заключення договорів. Найбільш активно в цьому плані у першому півріччі 2022 р. працювала кафедра хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка.

 

   Вчена рада заслухала звіт голів екзаменаційних комісій Марини Галат і Наталії Бойко про результати державної атестації здобувачів ОС «Бакалавр», спеціальності 211 «Ветеринарна медицина». Результати атестаційних екзаменів показали, що рівень професійної підготовки молодших лікарів ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України є досить високими. Здобувачам вищої освіти освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 211 «Ветеринарна медицина», які повністю виконали навчальний план та успішно склали атестаційні екзамени, присвоєно кваліфікацію «Молодший лікар ветеринарної медицини». Всі випускники бакалаврату рекомендовані до вступу в магістратуру.

 

   Про рішення навчально-методичної комісії та наукової ради факультету доповіли їх голови - професор Володимир Костюк і директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура. Вчена рада факультету схвалила подані до друку видання.

 

   Заслухано звіт секретаря Олени Семенко про виконання плану роботи вченої ради факультету ветеринарної медицини за 2021-2022 навчальний рік. Зазначино, що план роботи вченої ради виконаний у повному обсязі.

 

   У підсумку, декан Микола Цвіліховський наголосив на організованому завершенні факультетом навчального року, ліквідації заборгованості студентами. Кожний співробітник факультету зобов’язаний й надалі активно продовжувати проведення профорієнтаційної роботи і забезпечити високу результативність вступної компанії. Декан побажав усім міцного здоров’я і мирного неба над головою.

Слава Україні!

Секретар вченої ради
Олена Семенко

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook