Завершився огляд-конкурс на кращий гуртожиток студентського містечка

7 травня 2015 року

     Протягом трьох днів Комісія на чолі з директором Навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Дмитром Черкашиним детально ознайомлювалась з гуртожитками студентського містечка університету.

     До складу комісії увійшли представники: відділів комплексної безпеки та експлуатаційно-технічного забезпечення об’єктів охорони, господарського, пожежної безпеки, виховної роботи та студентських справ, студентського містечка, Студентської організації, Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів, Об’єднаного комітету студентських рад гуртожитків.

    

     Члени комісії заглянули в кожний закуток гуртожитків від підвалу до горища, від кімнати студентів до санвузла та справедливо оцінили їх стан. Оскільки огляд-конкурс проводиться вдруге, то членами комісії було відзначено поліпшення стану гуртожитків порівняно з минулим роком, активізацію роботи адміністрацій та студентських рад. Без уваги не залишились і нагальні проблеми гуртожитків, про які буде проінформовано відповідні служби університету.

     На даний час підводяться підсумки огляду, з нетерпінням чекаємо результатів, які повідомимо додатково!

    

    

Ніна Касаткіна,
фахівець відділу виховної роботи та студентських справ

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook