Виховний захід «Тримайтесь міцніше!»

3 листопада 2023 року

Спеціальність «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» одна з найновіших і найперспективніших у Боярському фаховому коледжі. На ній навчаються майбутні логісти, диспетчери з перевезень, ревізори з безпеки руху та автомобільного транспорту.

02 листопада 2023 року викладачі Світлана Олександренко та Анна Сокирко провели захід «Тримайтесь міцніше!», присвячений Дню автомобіліста та працівника дорожнього транспорту. Учасники  - здобувачі освіти ІІ, ІІІ, IV курсів спеціальності «Транспортні технології», які об’єднались у дві команди під назвами «Транслогісти» та «Мотористи», показали високий рівень знань з правил дорожнього руху, сучасного автомобілебудування; продемонстрували креативність та оригінальність.

Компетентне журі у складі директора коледжу КРОПИВКА Сергія, заступника директора з виховної роботи ГЕТМАНЬЧИК Іванни, завідуючої навчально-методичним кабінетом ГАПОНЮК Наталії та голови циклової комісії технічних дисциплін СТЕПАНЕНКО Людмили, за результатами семи конкурсів  визначили переможцями  студентів команди «Мотористи».

Глядачі та учасники змагання отримали багато позитивних вражень та емоцій. Виховний захід «Тримайтесь міцніше» показав, що спеціальність «Транспортні технології» надзвичайно багата на креативних та цілеспрямованих здобувачів освіти, які в майбутньому стануть висококваліфікованими працівниками транспортної галузі!

                                                                      Світлана Олександренко, викладач


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook