Календар подій

15.06.2020 – 21.06.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
15.06.2020

Гуманітарії успішно провели атестацію аспірантів і здобувачів

15 червня 2020 року

     Згідно з Наказом ректора НУБіП України № 329 від 04.05.2020 р. 

Фахівці Держпродспоживслужби позитивно оцінили дистанційне підвищення кваліфікації на факультеті ветеринарної медицини

15 червня 2020 року

     З 1 по 12 червня 2020 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на факульте 

Курси підвищення кваліфікації науково-педагогічних та педагогічних працівників аграрних вищих навчальних закладів І-IV р. а. за програмою «Інформаційне і телекомунікаційне забезпечення навчального процесу: Інструменти дистанційного навчання»

15 червня 2020, 0:00

Запрошуємо слухачів на курсипідвищення кваліфікації науково-педагогічних та педагогічних працівників аграрних вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації за програмою «Інформаційне і телекомунікаційне забезпечення навчального процесу: Інструменти дистанційного навчання» 

15 червня – День захисту літніх людей

15 червня 2020 року

     Старіння нації – проблема, що актуалізує дуже важливу, морально непросту і важку тему – старості і догляду за літніми людьми. 

Активно готуємося до нового навчального року: Каталоги навчальних планів і програм підготовки бакалаврів у 2020-2021 н.р.

15 червня 2020 року

     У рамках підготовки до нового 2020-2021 навчального року, для можливості активного ознайомлення вступників до Університету з навчальними планами та програмами підготовки бакалаврів, на виконання доручення ректора Станіслава Ніколаєнка, а також згідно з розпорядженням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші< 

Вагомий результат на конкурсі студентських наукових робіт з прикладної математики

15 червня 2020 року

     Цього року Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт відбувався напередодні року математичної освіти в Україні. 

Студентське містечко прикрашають нові символічні клумби! фото

15 червня 2020 року

     Студентське містечко НУБіП України славиться своїм розташуванням та мальовничою територією, оскільки розташоване в найкращому районі Києва з великою кількістю дерев і найчистішим повітрям. 

Відбір студентів на програму мобільності ERASMUS+ до Варшавського університету екології і менеджменту

15 червня 2020 року

Відбір студентів на програму мобільності ERASMUS+ до Варшавського університету екології і менеджменту У рамках програми ERASMUS+ проводиться відбір студентів на наступний навчальний семестр до Warsaw University of Ecology and Management (Польща) 

Навчання в НУБіП очима студентів-випускників спеціальності «Соціальна робота» фото

15 червня 2020 року

     Можна багато говорити про університет, про якість і процес навчання, переконувати, яким чудовим є той чи інший заклад вищої освіти, але найкраще запитати про це в тих, хто там навчався. 

Майбутня абітурієнтка гуманітарно-педагогічного факультету Марія Швець: «Якщо докласти максимум зусиль, з НУБіП України все можливо!»

15 червня 2020 року

     Мене звати Марія Швець, завершую навчання у місті Кам’янець-Подільській Хмельницької області. 

Оперативний штаб: захист дипломних проектів бакалаврами та підготовка до нового навчального року

15 червня 2020 року

     15 червня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання Оперативного штабу, присвячене завершенню навчального року, підготовці до наступного та санітарно-епідеміологічному стану. 

Швейний цех і на карантині працює активно

15 червня 2020 року

     Швейний цех НУБіП увесь період карантину працював активно. 

Ознайомча з фахом практика студентів першого курсу факультету землевпорядкування в дистанційному режимі на платформі ZOOM завершилася

15 червня 2020 року

     Кожного року після закінчення другого семестру студенти першого курсу факультету землевпорядкування проходять ознайомчу з фахом навчальну практику. 

Посольство Держави Ізраїль в Україні запрошує взяти участь у міжнародному англомовному онлайн-курсі на тему "Продовольча безпека - тепличні технології".

15 червня 2020 року

Посольство Держави Ізраїль в Україні запрошує взяти участь у міжнародному англомовному онлайн-курсі на тему "Продовольча безпека - тепличні технології".  

Вівторок
16.06.2020

Науково-технічна рада НДІ здоров’я тварин: онлайн-розгляд докторських дисертаційних робіт триває фото

16 червня 2020 року

     15 червня 2020 року відбулося чергове онлайн-засідання науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин на платформі CiscoWebex на чолі з директором НДІ здоров’я тварин, д. вет. н., професором Дмитром Засєкіним. 

Користь для фаху і життя: навчальні практики очима студентів

16 червня 2020 року

     Дізнавшись про дисципліну технологія виробництва продукції тваринництва, яку всі називали "пасіка", перша думка була "навіщо вона для фінансистів? 

Захист бакалаврських робіт на факультеті ІТ: дистанційно та фахово

16 червня 2020 року

     На факультеті інформаційних технологій протягом тижня з 9 до 13 червня щодня відбувалися захисти бакалаврських робіт, дистанційно працювали екзаменаційні комісії.Для поліпшенн 

Навчальна практика студентів-харчовиків в режимі онлайн

16 червня 2020 року

     Розвиток харчової промисловості став одним із пріоритетних завдань економіки нашої країни, виконання яких неможливе без висококваліфікованих кадрів. Цими кадрами є технологи, бо без них не може працювати жодне підприємство харчової промисловості. 

В університеті розпочато активну підготовку до проходження акредитації освітніх програм у 2020-2021 навчальному році

16 червня 2020 року

     За головування проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші 16 червня відбулася дистанційна нарада з гарантами освітніх програм, деканами факультетів, директорами ННІ та директорами відокремлених підрозділів університету, освітні програми яких 

Покращення умов проживання студентства: гуртожитки №9 та №9 для приїжджих

16 червня 2020 року

     16 червня 2020 року перший проректор університету Ігор Ібатуллін відвідав гуртожитки № 9 та № 9 для приїжджих. 

Проєктували протиерозійні заходи, оцінювали захисні властивості насаджень, працювали над законодавчими актами – так відбувалася навчальна практика з лісової меліорації

16 червня 2020 року

     Карантин змінив плани, але точно не бажання навчатися новому і закріплювати здобуті знання на практиці. 

Середа
17.06.2020

Мій досвід навчання у Вищій школі сільського господарства ISA Lille

17 червня 2020 року

    В нашому університеті є доволі багато можливостей потрапити на навчання закордон, і в цьому семестрі мені випала нагода поїхати навчатись в один з французьких ЗВО – Вища школа сільського господарства ISA Lille, що знаходиться в місті Ліль, на самій півночі Франції, за декілька десятків кілометрів від кордону з Бельгією. 

Діана Шпак з Київщини обирає перспективну спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в НУБіП України

17 червня 2020 року

     Діана Шпак у цьому році закінчила Святопетрівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів на Київщині і має  

90 студентам присвоєно освітній ступінь «Бакалавр» зі спеціальності «Екологія» фото

17 червня 2020 року

     Відповідно до наказів НУБіП України (від 28.04.2020 року № 320 та від 16.04.2020 року № 263 «З»), впродовж 8-12 червня працювала екзаменаційна комісія для захисту бакалаврських робіт фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності «Екологія» денної та заочної форм навчання.< 

Онлайн-атестація аспірантів НДІ економіки і менеджменту

17 червня 2020 року

     Упродовж останнього тижня НДІ економіки і менеджменту проводили атестацію аспірантів. 

Готуємося до нового навчального року: у центрі уваги – стан навчальних корпусів університету

17 червня 2020 року

     В університеті стартував цикл робочих нарад для з’ясування стану навчальних корпусів і визначення об’ємів робіт у межах підготовки до нового навчального року. 

Микола Патика про глобальні зміни клімату і виклики, які вони несуть

17 червня 2020 року

     Очевидно, що несприятливі кліматичні явища сьогодні трапляються все частіше: весняні суховії, які змінюють проливні дощі, а потім приходить аномальна спека – крайні приклади. І, відповідно, потрапляють у центр уваги суспільства. 

Четвер
18.06.2020

Сергій Ілларіонов обирає НУБіП України

18 червня 2020 року

     Сьогодні НУБіП України – потужний заклад вищої освіти, сучасний та багатопрофільний. Підготовка фахівців тут проводиться за 46 бакалаврськими та 59 магістерськими освітніми програмами. 

Навчальний корпус №6 готується приймати абітурієнтів для складання ЄВІ та ЄФВВ фото

18 червня 2020 року

     Вже четвертий рік поспіль НУБіП України активно співпрацює з Українським центром оцінювання якості освіти на предмет проведення ЄВІ\ЄФВВ для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти. 

Новим підходам у плануванні використання земель – бути!

18 червня 2020 року

     На пленарному засіданні Верховної Ради України 17 червня 2020 року схвалений у другому читанні проєкт закону «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо планування використання земель» (№ 2280 від 17.10.2019), одним із ключових розробників якого є завідувач к 

Переможець Всеукраїнського конкурсу магістерських робіт Андрій Сліпуха: наука більш реалістична, коли ти сам зробив те, що досліджуєш

18 червня 2020 року

     Цьогоріч фінальний тур Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт студентів закладів вищої освіти спеціальності «Менеджмент» спеціалізації «Інноваційна діяльність» пройшов на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. 

Економічний факультет: дистанційний захист бакалаврських робіт спеціальності «Облік та оподаткування» завершено

18 червня 2020 року

     9 червня 2020 року відповідно до наказів № 386 і № 387 від 22.05.2020 р. 

Готуємося до нового навчального року – оновлюємо навчально-методичні комплекси дисциплін

18 червня 2020 року

     З метою якісної підготовки до нового 2020-2021 н.р. ректор університету Станіслав Ніколаєнко підписав наказ від 16.06.2020 р. 

Студенти факультету конструювання та дизайну набувають практичних навичок під час дистанційної практики на кафедрі технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства

18 червня 2020 року

      Практичне навчання – одна з головних складових освітнього процесу, а тим більше для студентів інженерних спеціальностей без набуття практичних навичок ніяк!      Тож, у зв’язку з переходом на дистанційне навчання та на 

Тримісячне наукове стажування в Литві розпочато

18 червня 2020 року

     Університет Миколаса Ромеріса (MRU) спільно з Національним університетом біоресурсів і природокористування України (кафедра фінансів) 17 червня 2020 року розпочали наукове онлайн-стажування за напрямком «УПРАВЛІННЯ, ЕКОНОМІКА І ФІНАНСИ» для викладачів. 

Підвищення кваліфікації спеціалістів відділів прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків, головних управлінь Держпродспоживслужби в областях України

18 червня 2020 року

     З 9 по 19 червня 2020 року у ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України проходить підвищення кваліфікації спеціалістів відділів прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків, головних управлінь Держпродспоживслужби в областях України. 

На факультеті землевпорядкування завершилась підсумкова атестація бакалаврів!

18 червня 2020 року

     Протягом 16-17 червня на факультеті землевпорядкування 63 студенти освітньої професійної програми "Геодезія та землеустрій" піднялися ще на одну кар’єрну сходинку, підтвердивши свої знання та загальну компетенцію на підсумковій атестації фахівців ОС «Бакалавр». 

П'ятниця
19.06.2020

На порядку денному підвищення ефективності виконання робіт у гуртожитках студентського містечка

19 червня 2020 року

     19 червня у гуртожитки студентського містечка №2 та №3 завітала комісія, на чолі з ректором університету Станіславом Ніколаєнком. 

Лист до абітурієнта від Анастасії Герин!

19 червня 2020 року

     Сьогодні я хочу поділитись невеличким досвідом із власної біографії, звернувшись до абітурієнтів, та розповісти їм про вибір навчального закладу, який я, свого часу, самостійно зробила. 

Геоінформаційні технології – важлива складова формування інформаційного суспільства в умовах глобалізації та діджиталізації

19 червня 2020 року

     Наукові співробітники Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК НУБіП України продовжують творче спілкування з Програмою зменшення біологічної загрози (ПЗБЗ), що виконується в межах співпраці між Урядом України та Сполучених Штатів Америки. 

Підведено підсумки навчання бакалаврів заочної форми спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

19 червня 2020 року

     2 червня 2020 р. студенти заочної форми навчання за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» нашого університету, а також студенти Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової і Мукачівського аграрного коледжу складали дистанційно державний іспит. 

Субота, неділя
20-21.06.2020

Студенти Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого — учасники Всеукраїнських інтернет-олімпіад

20 червня 2020 року

     Інтернет-олімпіади «На Урок» — цікавий інтерактив для студентів, які вивчають загальноосвітні дисципліни та зручний інструмент контролю знань студентів для викладача. Студенти таким чином повторюють матеріал, вивчений протягом навчального року. 

Кафедра земельного кадастру підводить підсумки навчального року

20 червня 2020 року

     Цими днями, працівники кафедри земельного кадастру на чолі з завідувачем Віктором Зайцем, провели засідання кафедри та робочі наради по виконанню доручень декана факультету землевпорядкування Тараса Євсюкова.< 

Юлія Закатей ‒бронзова призерка ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Германські мови (англійська та німецька)»

20 червня 2020 року

     Щоб підтримати обдаровану студентську молодь та активізувати науково-дослідну роботу студентів, Міністерство науки й освіти України щорічно проводить Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук, де студенти гуманітарно-педагогічного факультету г 

Студенти міжкафедральних навчальних лабораторій ННІ лісового і садово-паркового господарства успішно завершили навчання

20 червня 2020 року

   Впродовж червня місяця поточного року, незважаючи на карантин, в ННІ лісового і садово-паркового господарства активно працювали екзаменаційні комісії, оцінюючи онлайн-захисти випускних бакалаврських робіт, зокрема, і в міжкафедральних навчальних лабораторіях на базі Малинського і Лубенського лісотехнічн 

Науково-технічна рада НДІ здоров’я тварин продовжує розгляд докторських дисертаційних робіт у режимі онлайн

20 червня 2020 року

     18 червня 2020 року відбулося чергове онлайн-засідання науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин на платформі CiscoWebex на чолі з директором НДІ здоров’я тварин, д. вет. н., професором Дмитром Засєкіним. 

Землевпорядники успішно пройшли навчальну практику з «фотограмметрії та дистанційного зондування» фото

21 червня 2020 року

     "Фотограмметрія та дистанційне зондування" є спеціальною дисципліною в процесі підготовки інженерів-землевпорядників та містить відомості про аналітичну фотограмметрію, розв’язання головних фотограмметричних завдань на основі цифрової обробки фотозображень. 

«Педагогічний ОСКАР-2020». Немішаївський агротехнічний коледж отримав відзнаки

21 червня 2020 року

     18 червня 2020 року Науково-методичний центр ВФПО за підтримки Національної академії педагогічних наук України проводив Всеукраїнську наукову конференцію «Фахова передвища і професійна освіта: теорія, методика, практика».    &nbs 

Владислав Сингаївський з Житомирщини мріє навчатися в НУБіП!

21 червня 2020 року

     Продовжуючи інтерв’ю абітурієнтів, знайомимося з 16-ти річним Владиславом Сингаївським з міста Коростень на Житомирщині. Владислав любить спорт, займається баскетболом. 

21 червня – День медика

21 червня 2020 року

     Від правильно поставленого діагнозу та методів лікування залежить наше життя, тому освічених медичних працівників цінували з давніх часів, а знання про анатомію людини та спершу лікувальні трави, а наразі науково підтверджені препарати є базовими факторами здорової нації. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook