Карантин – не завада для залучення роботодавців на факультет ветеринарної медицини

15 червня 2020 року
     Знань ніколи не буває багато. Мабуть таким девізом керувалось керівництво компанії Heel Vet Україна коли звернулись на факультет ветеринарної медицини для проведення вебінарів для лікарів-практиків і студентів – майбутніх лікарів ветеринарної медицини.

     До організації вебінару з боку ТМ Heel Vet було залучено Інну Тацюк (спеціаліст по розвитку ветеринарного напрямку) та Ореста Добровольского (фахівець-методист компанії). Зі сторони факультету ветеринарної медицини були залучені завідувач ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс" Вячеслав Соломон і доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Григорій Бойко. Вебінар було проведено 9 червня 2020 р., лектор – Сергій Сахнюк, головний лікар ветеринарної клініки «ЮКОН».


     Тема вебінару «Використання алкалоїдів в терапії захворювань травного каналу тварин» охопила питання дії алкалоїдів на організм тварин та особливостей дії алкалоїдів на прикладі препаратів Heel Vet.

     Вебінар зацікавив близько 50 слухачів і отримав схвальні відгуки декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського і керівництва компанії Heel Vet Україна.

     Результатом проведеного вебінару і перемовин буде підписання довгострокового договору про співпрацю НУБіП України і компанії Heel Vet.

Григорій Бойко,
доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook