Фахівці Держпродспоживслужби позитивно оцінили дистанційне підвищення кваліфікації на факультеті ветеринарної медицини

15 червня 2020 року
     З 1 по 12 червня 2020 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на факультеті ветеринарної медицини спільно з ННІ неперевної освіти і туризму дистанційно, з використанням платформі Webex підвищували кваліфікацію слухачі потоку «Керівники та спеціалісти Держпродспоживслужби». Це був цікавий досвід надання знань, сприймання та отримання їх категорією слухачів, які звикли навчатись в аудиторії, мають вагомий багаж знань, професійних навичок і компетенцій.

     Після завершення дистанційного підвищення кваліфікації було проведено анкетування, в якому взяли участь 92% слухачів. Аналіз та оцінка дистанційного підвищення кваліфікації фахівцями Держпродспоживслужби, як отримувачів освітньої послуги, є надзвичайно цінною для покращення і вдосконалення післядимпломної (неперервної) освіти на факультеті ветеринарної медицини.

     Як бачимо, отримані відповіді вказують, що фахівці Держпродспоживслужби позитивно сприйняли дистанційний формат підвищення кваліфікації. Якщо в технічному плані у слухачів виникали проблеми, то вони швидко вирішувались за допомогою організаторів або самостійно.

     Слухачі високо оцінили організацію навчання і роботу всіх викладачів, які були задіяні у підвищенні кваліфікації, а також актуальність і новизну наданого матеріалу. Також слухачі запропонували теми, які було б цікаво почути в майбутньому.
     Питання-бонус стосувалось профорієнтаційної складової (чи мають бажання слухачі навчати своїх дітей в НУБіП України?). Як бачимо, з діаграми 75 із 97 опитаних впевнено відповіли так, причому 65% обрали факультет ветеринарної медицини.

     У розширеному відгуку слухачі дистанційного підвищення кваліфікації подякували науково-педагогічному колективу НУБіП за їхню працю та ті знання, які вони отримали в університеті. Окремо висловили щиру вдячність керівництву Національного університету біоресурсів і природокористування України за відмінно організоване навчання.

Григорій Бойко,
доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії,
відповідальний за післядипломну освіту на факультеті ветеринарної медицини

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook