Сергій Ілларіонов обирає НУБіП України

18 червня 2020 року
     Сьогодні НУБіП України – потужний заклад вищої освіти, сучасний та багатопрофільний. Підготовка фахівців тут проводиться за 46 бакалаврськими та 59 магістерськими освітніми програмами. Чільне місце в освітньому процесі відводиться практичній підготовці.

     Університет постійно оновлює матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу, наповнює новими зразками та технологіями навчальні лабораторії, співпрацює з провідними роботодавцями, які дають можливість проходження виробничої практики на передових сучасних підприємствах. Орієнтири на постійний розвиток та підвищення якості освітнього процесу дозволили університету надійно закріпитися в десятці кращих ЗВО України й увійти до трійки кращих ЗВО Києва.

     Окрім того університет розміщений на мальовничій території Голосіївського парку і кожен його куточок зачаровує своєю неповторністю. Родзинкою університету на сьогодні є ботанічний сад, тінисті алеї якого наповнені чарівними альтанками, фонтанами місточками та статуями.

     Студенський кампус компактний, незважаючи на великі розміри університету. Гуртожитки зручні та доглянуті. Всі ці фактори враховують наші абітурієнти, що обирають навчання в НУБіП України.


 

     Серед бажаючих навчатися у Національному університеті біоресурсів і природокористування України й випускник спеціалізованої школи ім. І. Кудрі № 181 Сергій Ілларіонов. Його приваблює мальовнича територія Голосіївського парку, педагоги, які мають гарну фахову підготовку й практичний досвід, уміло й охоче передають свої знання та навички студентам, матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу.

Лариса Кліх, професор,
Ольга Тупицька, доцент
кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook