Зимова екзаменаційна сесія на факультеті землевпорядкування стартувала успішно

15 грудня 2020 року
     14 грудня 2020 року на факультеті землевпорядкування успішно розпочалася зимова екзаменаційна сесія 2020-2021 н.р. Триватиме вона для 342 студентів 1-4 курсів бакалаврату і магістрів першого року навчання до 30 грудня 2020 року.

     Відповідно до затвердженого ректором університету Станіславом Ніколаєнком «Тимчасового порядку проведення зимової екзаменаційної сесії 2020-2021 н.р. в НУБіП України в умовах адаптивного карантину» підсумковий контроль з кожної дисципліни, проходить за дистанційними технологіями. Екзамени відбуваються у два етапи: 1) тестування й відповіді на відкриті питання, що проходять на платформі Elearn; 2) співбесіда, що переважно триває у Cisco Webex Meetig або Zoom. За рекомендацією навчального відділу та з метою розвантаження сервера, під час екзаменаційної сесії, деканатом факультету землевпорядкування сформовано Розклад складання екзаменів, а самі екзамени розведені в часі (https://nubip.edu.ua/node/82872).

     Деканатська перевірка дотримання порядку проведення екзаменаційної сесії у студентів спеціальності 193 Геодезія та землеустрій вимогам положенням «Про екзамени та заліки у НУБіП України» засвідчила, що екзамени у 10 академічних групах 14 грудня було розпочато вчасно, за участі двох викладачів, а учасників екзамену можна було персонально ідентифікувати. Таким чином, всі вимоги до проведення екзаменів дотримані, а екзаменаційні відомості екзаменаторами вже надіслано на електронну пошту деканату факультету.

     Підбиваючи підсумки зазначимо, що проведення екзаменів і заліків у дистанційному форматі вже не є чимось новим та незвичним. Адже попередня сесія як для студентів так і викладачів надала неоціненний довід з організації та проведення екзаменів та заліків онлайн. Загалом, зичимо всім студентам якнайкраще готуватися до екзаменів, демонструвати під час іспитів усі здобуті знання та успішно скласти зимову екзаменаційну сесію.

Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook