Абітурієнт Микола Маляренко – справжній представник лісівничої династії

12 липня 2020 року

Микола Маляренко – справжній представник лісівничої династії. Батько, Олександр Маляренко, закінчив лісогосподарський факультет НУБіП України, старший брат Іван – нині студент 1 курсу ННІ лісового і садово-паркового господарства. Тому, вибір Миколи цілком очевидний – він хоче вступити до НУБіП і здобувати фах лісівника.

Доброго дня, Миколо! Розкажіть коротко про себе і чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБіП України?

– Я випускник 11 класу Смілянської загальноосвітньої школи №6 м. Сміла Черкаської області. Хочу обрати спеціальність «Лісове господарство», бо чоловіки в моїй сім'ї є лісівниками. Мені подобається те, чим займається мій батько, і мені хотілося б продовжити нашу сімейну лісівничу династію. З дитинства моє життя завжди було пов'язано з лісом і ще малим хлопчиком я допомагав батькові в лісництві. А обрав НУБіП України – бо він є найкращим в Україні і одним з найвідоміших українських університетів в Європі зі спеціальності «Лісове господарство»! Університет захоплює своєю історією, традиціями, матеріальною базою, а найголовніше він дає велику кількість можливостей для розвитку і самореалізації

Миколо, звідки вперше дізналися про ННІ лісового і садово-паркового господарства?

ННІ лісового і садово-паркового господарства є, мабуть, найстаріший підрозділ в університеті і одним із найстаріших в Україні. Про нього, звичайно, я дізнався від свого батька та від брата Івана, який вже є студентом 1 курсу ННІ лісового і садово-паркового господарства, а минулого року виборював право навчатися в ньому.

Чи маєте вже конкретні плани після закінчення навчання?

– Після закінчення навчання маю намір використовувати отримані в НУБіП України знання на користь лісу і працювати за фахом. Також в університеті я сподіваюся здійснити свої мрії, познайомитися з новими друзями, вдосконалюватися та навчатися новому!

Миколо, бажаємо Вам успішного проходження ЗНО і з 1-го вересня 2020 року очікуємо в лавах студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України!

Розмову вела

в.о. завідувача кафедри лісівництва Наталія Пузріна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook