У гуртожитку N8 мешканці обрали Містера та Міс

17 лютого 2019 року
     Незважаючи на прохолоду за вікном, але про який холод йдеться, коли обличчя усміхнене, комірці прикрашають сердечка-символи, а в поштовій скриньці ви знайдете довгоочікуване й таке коротке зізнання в коханні.

     Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І, якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про нього, людині не вистачило б цілого життя. Одним із таких свят є День Святого Валентина. Воно немає глибокої релігійної основи, а пов’язанеіз зворушливою історією двох закоханих.
     Вечір був приурочений не тільки дню Святого Валентина, але й «Міс та Містер гуртожитку №8». У читальному залі гуртожитку №8 панувала гаряча атмосфера. Це й не дивно, адже відбулося найяскравіше, найемоційніше шоу «Міс та Містер гуртожитку №8», який дозволяє розкрити творчі здібності, знайти нових друзів, вчитись працювати в команді. 6 найпривабливіших дівчат та найспокусливіших хлопців вражали суддів та гостей грацією, ніжністю, силою, розумом та талантами, щоб довести, що варті титулу «Міс та Містер гуртожитку №8».

     На учасників чекали неабиякі випробування. Студенти продемонстрували таланти та вразили журі, мешканців гуртожитку і гостей, тому голосування було емоційним для всіх учасників. Отже, за підсумками голосування, Містером став студент 1ст. агробіологічного факультету Пагава Георгій Дурсунович, а Міс – студентка 3 курсу ННІ лісового і садово-паркового господарства Кашире Крістіна Євгенівна.

     Студентів привітав директор студентського містечка Сергій Стецюк: «Все, що робиться і створюється в гуртожитку – все для Вас! Захоплюйтесь, дізнавайтесь, розвивайтесь. Студент – найкращий, найрозумніший, найкреативніший і найталановитіший. Зі святом Вас, дорогі наші студенти, вдалої професійної долі, кохання та насиченого щастя студентського життя!»

     Також приєдналася до привітання декан агробіологічного факультету Оксана Тонха: «Дорогі студенти, насолоджуйтесь цією миттю, пам’ятайте кожен яскравий день студентства. Повірте – це найпрекрасніша пора життя, а університет робить все, щоб зробити її незабутньою. Зі святом Вас, дорогі наші студенти!»

Переможених немає, є лише переможці! Тож ми щиро вітаємо всіх учасників, зичимо їм подальших успіхів та чекаємо нових зустрічей!


Оксана Антко,
фахівець студмістечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook