Магістр агробіологічного факультету - Павло Андрусик переможець стипендіальної програми «Нове зернятко» від компанії «Агропродсервіс»

April 22, 2019

Студент Національного університету біоресурсів і природокористування України спеціальності агрономія Павло Андрусик став переможцем Стипендіальної програми «Нове зернятко» від компанії «Агропродсервіс».

    Компанія «Агропродсервіс» в рамках реалізації стипендіальної програми «Нове Зернятко» провела відкритий  конкурс для добору найбільш обдарованих і цілеспрямованих студентів провідних аграрних вищих навчальних закладів (ВНЗ) Західної та Центральної України.

     Основна мета Програми – стимулювати обдаровану молодь вести наукову та дослідницьку діяльність, як в рамках ВНЗ так і на базі компанії «Агропродсервіс», розвивати власний потенціал на практиці, а в майбутньому – допомогти знайти роботу у вибраному студентом напрямку.

   В конкурсі взяли участь понад 50 претендентів з шести аграрних університетів: Національного університету біоресурсів і природокористування України;Вінницького національного аграрного університету; Житомирського національного агроекологічного університету; Білоцерківського національного аграрного університету; Львівського національного аграрного університету; Подільського державного аграрно-технічного університету; Уманського національного університету садівництва; Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. Ґжицького.

     Конкурсанти вели напрацювання в таких напрямках, як тваринництво (свинарство, молочне та м'ясне скотарство), рослинництво, захист рослин, м'ясопереробні технології, живлення грунтів, органічні добрива, птахівництво, садівництво та плодоовочівництво, насінництво, екологія, харчові технології, ветеринарна медицина, землевпорядкування, ІТ технології в аграрному бізнесі, виготовлення кормів.

   Переможці стипендіальної програми «Нове зернятко» протягом шести місяців (січень-червень) у 2019 році отримуватимуть щомісячну стипендію від компанії «Агропродсервіс» у розмірі 2000 грн., як мотивацію для ведення наукової та практичної діяльності у різних напрямках на базі «Агропродсервісу» спільно з провідними спеціалістами компанії. Власні напрацювання та результати досліджень будуть представлені самим ж стипендіатами на щорічному форумі аграрних інновації «Нове зернятко» у червні 2019 року.

      Вітаємо з перемогою й бажаємо не зупинятись на досягнутому.

За матеріалами компанії «Агропродсервіс»

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook