ВИКЛАДАЧІ ТА ГУРТКІВЦІ КАФЕДРИ ЗЕМЛЕРОБСТВА ТА ГЕРБОЛОГІЇ ПРЕДСТАВИЛИ РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ НА МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ З NO-TILL

February 20, 2019

15-16 лютого 2019 р. відбулася Міжнародна конференціяNTLAB 19 «Лабораторія No-till» в якій взали участь понад 300 представників з14 країн світу від Аргентини до Казахстану. Україну представляли керівники та спеціалісти господарств різних форм власності з 17 областей, які працюють за даною системою землеробства. Організатором даного заходу був відомий фермер, блогер та автор каналу No-tiller – Михайло Драганчук. 

    Від Національного університету біоресурсів і природокористування України активну участь у роботі конференції прийняли викладачі та студенти-гуртківці кафедри землеробства та гербології, які виконують наукові дослідження в системі землеробства no-till.

    Жваву дискусію серед учасників конференції викликала доповідь доцента кафедри землеробства та гербології Миколи Косолапа «Бур’яни як покривна культура».

    Науковий гурток кафедри на конференції представляли: Ангеліна Ящук, яка перемогла у конкурсі No-tillStudend з науковою розробкою «Бур’яни як проміжні культури», Юлія Ласкава, студентка 3-го курсу, Владислав Гайдук та Андрій Савченко, студенти 2-го курсу скороченого терміну навчання.

   Дана подія дала змогу нашим учасникам налагодити контакти з багатьма відомими «ноутіллєрами» нашої країни та іноземними фахівцями, поділитись результатами своєї роботи та познайомитись з широким виробничим досвідом. 

 
Микола Косолап, доцент кафедри землеробства та гербології
Микола Іванюк, доцент кафедри землеробства та гербології
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook