Відбулися вибори на голову студентської організації агробіологічного факультету

19 September 2018, 10:06

17 вересня на агробіологічному факультеті відбулась звітно-виборча програма та дебати на посаду голови студентської організації факультету. На засіданні були присутні декан факультету Оксана Тонха та заступники декана Віталій Коваленко і Володимир Завгородній.

Програма розпочалась зі звіту діючої голови студентської організації – Ксенії Ближникової, яка розповіла про досягнення під час своєї річної роботи на факультеті. Згодом почали себе представляти кандидати на посаду голови студентської організації агробіологічного факультету. Першим Представив свою програму – Максим Ковальчук, студент 3 курсу 2 групи, який після виступу прийняв на себе основну кількість запитань від студентів, на які дав конкретні та чіткі відповіді.


Другою була другокурсниця Віталіна Чуб, яка швидко та лаконічно представила студентам свої плани щодо організаційної програми студентського самоврядування.

Останньою мала змогу представити себе студентка 2 курсу – Юлія Кротач, яка змогла здивувати всіх не тільки презентацією, а і створеним гумористичним відео із власного життя та після виступу відповіла конкретно на всі питання.

19 вересня відбулись вибори голови студентської організації агробіологічного факультету. За результатами виборів абсолютну перемогу здобула Юлія Кротач – 257 голосів. За Віталіну Чуб студенти віддали 93 голоси,а за Максима Ковальчука – 109, не підтримали жодного кандидата – 76.

Тож вітаємо Юлію та бажаємо плідної роботи та нових звершень на факультеті!!!

 

Ближникова Ксенія, студентка 3 курсу 5 групи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook