Студенти факультету інформаційних технологій Жанна Білаш і Федір Карпович - призери чемпіонату України зі спортивного радіоорієнтування 2023 року

9 May 2023, 10:23

27-30 квітня 2023 року у Рівненській області відбувся чемпіонат України зі спортивного радіоорієнтування 2023 року.

У змаганнях серед юніорок пизером чемпіонату стала Жанна Бєлаш - студентка 2 курсу факультету іноформаційних технологій, яка зайняла в особистому заліку 2 місця у трьох дисциплінах: спринт, класичні діапазони 144 МГц та 3,5 МГц, і 3 місце у дисципліні радіоорієнтування, в командному заліку три юніорки Києва були першими у трьох дисциплінах і другими у дисципліні радіоорієнтування.

У змаганнях серед чоловічої еліти виступав Федір Карпович - студент 4 курсу факультету інформаційних технологій, який виборов 3 місце в особистому заліку у спринті, а троє спортсменів команди Києва стали переможцями в командному заліку чемпіоната України в усіх чотирьох дисциплінах.

Команда Києва стала переможцем чемпіонату в загальнокомандному заліку після 4 днів змагань серед команд з 8 областей України та міста Києва.

Вітаємо спортсменів і бажаємо успішних стартів на клубному чемпіонаті Європи зі спортивної радіопеленгації, який відбудеться у Республіці Польща 5-7 травня 2023 року

 

В'ячеслав Пархоменко,
заступник завідувача кафедри фізичного виховання
зі спортивної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook