Відбувся старостат для перших та других курсів бакалаврату і магістратури першого року навчання гуманітарно-педагогічного факультету

7 вересня 2021 року

На гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся стартовий старостат для перших та других курсів бакалаврату та магістратури першого року навчання за участі кураторів груп. Із наставчою промовою виступила декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, яка закликала студентів насамперед дбати про здоров’я, покеровуватись «Інструкцією протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу».

 

 

Важливими та дружніми були поради декана щодо етики та культури поведінки, спілкування в навчальних корпусах і гуртожитках, зовнішнього вигляду студентів; рекомендації щодо активної участі студентів у громадському житті університету тощо. Декан представила свою креативну команду заступників: Ігоря Буцика, яким було проведено інструктаж із заповнення журналів відвідування студентів; Аллу Кравченко, яка розповіла студентам про можливості міжнародного навчання, стажування та набуття подвійного диплома; Світлану Харченко, яка розкрила для студентів можливості факультативного, гурткового навчання, нагадала основні правила проживання в гуртожитках; Олега Єреська, який поінформував про можливості отримання додаткових балів при формуванні рейтингу успішності студентів; Вадима Овчаренка, який наостанок розповів про особливості організації навчального процесу, ведення щотижневої звітності, про порядок постановки студентів 1-х курсів на військовий облік та про взаємодію й способи комунікації з адміністрацією факультету.

 

 

Час наради із старостами та їх наставниками пролетів швидко, і всі з позитивним настроєм повернулись до своїх справ. Навчальний рік 2021–2022 на гуманітарно-педагогічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України успішно розпочався і продовжується!


Богдан Соколенко,
магістрант першого р. н. спеціальності «Освітні, педагогічні науки
(Інформаційно-комунікативні технології в освіті)», гуманітарно-педагогічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook