Майбутня психологиня Аліна Кизим: обрала НУБіП України через високу якість освіти

10 серпня 2021 року
  • Аліна, чому ви обрали професію психолога?

— Я захоплююсь професією психолога ще з дитинства. Під час навчання в школі, коли я потрапляла в кабінет психолога, мені здавалося, що я переміщаюся в якусь казкову країну, де питання, які мене хвилювали, якимось чином легко розвіювались. Тому я вирішила, що після закінчення школи неодмінно вступатиму на спеціальність «Психологія», щоб допомагати дітям в школі справлятися з різними хвилюючими їх питаннями та проблемами.

  • Чому ви обрали саме НУБіП України?

— Моя подруга минулого року вступила до НУБіП України і дуже задоволена навчанням в університеті. Навіть під час пандемії та жорсткого карантину навчання тут цікаве. Вона розповіла мені про використання в університеті платформи elearn, де розроблені всі навчальні курси зі спеціальностей. Крім того, я ще минулого року почала вивчати університети України з метою вибору одного з них для здобуття майбутньої професії. В інтернет-мережі знайшла інформацію, що НУБіП України один із найкращих закладів вищої освіти Києва та України. Тому сумнівів не було – подала документи до університету.

  • Що вам сподобалось, коли ви приїхали до НУБіП України?

— Мене приємно вразила територія університету. Неймовірно зелена, багато місць відпочинку. А ботанічний сад університету – це щось захоплююче: різноманітні квіти, кущі, дерева, дерев’яні фігури тварин та різних персонажів, альтанки, лавки для відпочинку…

  • Що ви очікуєте від навчання в університеті?

— Хотілося б глибоко пізнати професію психолога. Дізнатися, яким чином психолог може допомагати вирішувати різноманітні проблеми своїх клієнтів, перейняти досвід практикуючих психологів кафедри психології.

  • У вас виникли якісь проблемні питання у ході подання документів до приймальної комісії університету?

— Коли я прийшла подавати оригінали документів до приймальної комісії, мене зустрів завідувач кафедри психології Віталій Шмаргун. Він детально розповів про особливості навчання за спеціальністю «Психологія», роз’яснив усі питання, які мене до цього хвилювали. Викладачі кафедри психології допомогли швидко оформити папку з моїми документами. Я думала, що подання документів до приймальної комісії є довготривалою процедурою, а виявилось, що все проходить швидко та оперативно. Була приємно вражена.

     З нетерпінням чекаю початку навчання, щоб поринути в світ психології!

Розмову вела
доцент кафедри психології
Валентина Теслюк

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook