Кафедра дякує компанії «Рояль Канін Україна» за ноутбук Lenovo IdeaPadL340, отриманий в якості благодійної допомоги

23 лютого 2021 року

В цьому році вперше введена вибіркова дисципліна «Дієтологія і утримання дрібних домашніх тварин», викладання якої забезпечували викладачі двох кафедр: кафедри терапії і клінічної діагностики і кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К. Скороходька. Цю дисципліну обрали 138 студентів з різних факультетів (ветеринарної медицини, тваринництва та водних біоресурсів, захисту рослин, біотехнологій та екології). З метою надання студентам сучасної інформації під час викладання навчального матеріалу з модуля «Дієтологія дрібних домашніх тварин» до співпраці були запрошені фахівці провідних фірм, які займаються виготовленням і реалізацією кормів в Україні. Напередодні навчального семестру доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Наталія Бойко і експерт з наукових комунікацій компанії «Рояль Канін Україна» Наталія Гаврасьєва погодили теми доповідей і практичних робіт, де представники «Рояль Канін Україна» зможуть представити матеріал, який допоможе студентам опанувати особливості дієтичної годівлі домашніх тварин. Всі заняття проводились в онлай-режимі. Студенти під час занять ставили багато запитань, вступали в дискусію, відповідали на поставлені лекторами завдання. Тому, по закінченню кожного заняття визначали найбільш активних студентів і презентували їм сувеніри. Всім студентам (без виключення), які зараховані на курс, компанія «Рояль Канін Україна» підготувала друкований методичний матеріал з основ дієтології собак і котів.
За результатами співпраці компанія «Рояль Канін Україна» передала кафедрі терапії і клінічної діагностики в якості благодійної допомоги ноутбук Lenovo IdeaPadL340. Ноутбук має потужний процесор та якісну відеокарту, що є досить вагомою допомогою в умовах нинішнього дистанційного навчального процесу.

 
 

Щиро дякуємо компанії «Рояль Канін Україна», лекторам, які проводили навчальні семінари: Олександру Айшпуру, Юлії Романишиній, Наталії Дячек і особисто Наталії Гаврасьєвій за плідну співпрацю.

Доцент Бойко Наталія

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook