З 21 вересня студенти 2-4 курсів навчаються дистанційно

16 вересня 2020, 9:35

 

У відповідності до графіку навчального процесу, затвердженого Вченою радою університету 21 серпня, студенти 2-3-4 курсів з 21 вересня переходять в режимонлайн-навчання. Про це видані відповідні накази та розпорядження, де деканам факультетів, директорам ННІ, завідувачам кафедр, викладачам доручено організувати навчальний процес у відповідності до вимог законодавства.

 

     Разом з тим у зв’язку із запровадженням в місті Києві помаранчевої зони карантину 14 вересняректоратом прийнято рішення про завершення очного навчання старшокурсників 18 вересня. Усі студенти 2-3-4 курсів зобов’язані перейти на дистанційне навчання, їм рекомендовано не відвідувати навчальні корпуси (крім викликів з деканату чи дирекції, консультантів та викладачів). Також старшокурсникам рекомендовано на період з 19 вересня по 2 листопада залишити гуртожитки.

 

     Впродовж суботи 19 вересня та неділі 20 вересня відбудеться поселення студентів першого курсу ОС «Бакалавр» та «Магістр» до гуртожитків. А у понеділок 21 вересняпершокурсники приймуть урочисту присягу, отримають студентські квитки, екзаменаційні книжки, логіни і паролі доступу до платформи онлайн-навчання Elearn.

 Джерело

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook