Майбутні агрономи жваво опановують історію Батьківщини дистанційно!

25 березня 2020, 12:00
 
Екстремальні умови, в тому числі виживання народу та держави, нажаль, добре знайомі українцям. Тим більше це стосується аграрної галузі, що була як годувальницею нації, так й полем для відчайдушних та злочинних експериментів не один раз. Умови пандемії коронавірусу стали не винятком – тому навчальний процес майбутніх агрономів на агробіологічному факультеті НУБіП України став вимушеною, але цілком виправданою мірою.
 
 
 
Згідно із програмою курсу «Історія української державності» та завдяки новітнім освітнім дистанційним технологіям, що діють в НУБіП України, вдалося організувати вчасне сповіщення студентів, отримання ними необхідних навчальних матеріалів та опанування нових знань з курсу у дистанційному режимі. Також була розроблена система зворотного зв’язку та виконання навчальних завдань. 
 
 
 
Студенти в домашніх умовах жваво відгукнулися на такий формат навчання та активно сповіщають про хід роботи своїми селфі та фотозвітами про навчання он-лайн. 
 
 
 
То ж, зробимо, висновок, коли є бажання та наснага, а також – відповідна технічна підтримка – ніякі епідемії та хвороби усім нам не страшні! Тому – усім здоров’я та плідного проведення навчання на карантині!
 
Олександр Севастьянов, 
доцент кафедри міжнародних відносин 
і суспільних наук 
Анна Баляс, Анна Бойченко, Тетяна Макода, 
Олександр Кудінов та Максим Петровченко 
студенти агробіологічного факультету 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook