Олексій Сердюченко та Євген Баранов із НАК «Нафтогаз України» заслухали постерні презентації магістрів факультету землевпорядкування та запросили їх на роботу

30 жовтня 2019 року
     29 жовтня 2019 року вся увага студентського і викладацького складу факультету землевпорядкування була прикута до важливого етапу навчання магістрів, а саме – постерних презентацій магістерських робіт. Користь і важливість подібних заходів, що передбачені Положенням про підготовку магістрів у НУБіП, не піддається ніяким сумнівам. Адже багаторічна практика довела, що вони необхідні для узагальнення і систематизації дворічного дослідження, а також відточування майстерності стисло та змістовно доповідати про результати проробленої роботи.

     Цього року 55 студентів магістратури будуть отримувати диплом землевпорядника, що стане для них квитком до професійної діяльності на ниві землеустрою. До заслуховування та оцінки робіт магістрів другого року навчання долучилися й роботодавці. Цього разу їх представляли начальник відділу зв`язків з місцевими громадами та органами влади департаменту земельних відносин Укргазвидобування НАК «Нафтогаз України» Олексій Сердюченко і його колега по компанії начальник відділу нормативно-правового забезпечення департаменту земельних відносин Євген Баранов. Вони розповіли магістрам про важливість та особливості землевідведення для потреб нафтогазової галузі, акцентували увагу молодих фахівців на перспективах професійного розвитку в галузі та запропонували вакансії для працевлаштування молодих фахівців у Полтавській, Харківській, Львівській областях, а також у столичному офісі.

     До участі у семінарі приєдналися завідувачі випускових кафедр, наукові керівники магістрів і навіть магістри першого року навчання, які цікавилися, що їх чекає через рік. На початку були заслухані результати досліджень Михайла Потьомка та Ярослава Смолія, після чого комісії розпочала роботу з іншими постерними доповіддями.

     Декан факультету Тарас Євсюков відзначив, що більшість робіт виконано на достатньо високому рівні. Хотілося б відмітити таких магістрів як Анна Капустюк, Олена Чигирин, Анна Багінська, Максим Ніщімний, Аліна Кухарук, які достойно представили свої доповіді. Водночас, окремим студентам потрібно поквапитися і врахувати до захисту магістерської роботи зауваження, висловлені комісією.

     Потому, професор Іван Ковальчук наголосив, що в останній місяць навчання всім потрібно зосередитися та прикласти максимум зусиль для удосконалення своїх магістерських робіт і підготуватися до захисту перед екзаменаційною комісією. Його колега завідувач кафедри землевпорядного проектування Андрій Мартин підмітив, що багато наших магістрів ще у студентські роки почали працювати за сумісництвом за спеціальністю, тому багато напрацювань використано ними під час написання магістерських робіт.

     Підсумовуючи зустріч, Тарас Євсюков зазначив, що всі магістри факультету землевпорядкування підготували цікаві і репрезентативні постери та дуже відповідально підійшли до цього етапу магістерської роботи. На завершення Тарас Олексійович побажав магістрам врахувати усі зауваження, висловлені членами комісій, щоб через 6 тижнів достойно представити власні результати перед екзаменаційною комісією і запрошеними роботодавцями.

     Бажаємо магістрам другого року навчання успішно скласти останню сесію у стінах рідної Alma Mater, достойно представити та захистити магістерські роботи в останні тижні цього року!

Богдана Ярова,
старший викладач кафедри геодезії та картографії

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook