Студентський гурток "Розведення та селекція тварин"

Доцент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин :
Бочков Василь Миколайович

Доцент, кандидат сільськогосподарських наук

 
      Робота гуртка «Розведення та селекція тварин» спрямована на поглиблене вивчення студентами факультету тваринництва та водних біоресурсів спеціальності "Технології виробництва та переробки продукції тваринництва" та факультету ветеринарної медицини питань щодо розведення та селекції тварин, а саме еволюції тварин, ідентифікації, побудови та аналізу родоводів тварин різних видів, здійснення оцінки екстер’єру тварин, аналізу показників продуктивності тварин, теорії породоутворення і використання порід, закономірностей індивідуального розвитку, прийомів і методів керування онтогенезом, теорією і практикою добору і підбору, цілеспрямованого використання в практичній роботі методів розведення тварин, законодавчої бази з племінної справи тощо.
     Студенти члени наукового гуртка «Розведення та селекція тварин» люблять тварин, обрану професію, якій старанно навчаються.
 Староста студентського наукового гуртка Василенко Ірина, студентка 4 курсу 2 групи спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" проводить дослідження в умовах домашньогогосподарства:

 

Дослідження вагового росту кролів

 Розведення кролів цікава і прибуткова справа

Василенко Ірина з Бадерболдом після занять з дресирування

  На фото студент магістратури факультету тваринництва та водних біоресурсів Солодовніков Володимир, спеціальність -204- Технології виробництва і переробки продукції тваринництва.

 

Наукові доповіді були представлені студентами  всіх наукових конференціях студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми», які відбулись щороку в березні - квітні.

 Студентами були представлені наукові роботи на різні теми: 

1.    Оцінка корів різних ліній української чорно-рябої молочної породи за господарськи корисними ознаками. Ю.В. Аксенин

2.    Технологія виробництва продукції свинарства в ТзОВ «Барком» Львівської областіД.В. Андрійчук 

3.    Технології виробництва продукції скотарства в  СТОВ «Агросвіт» Київської області. А.О.Баранов, 

4.    Технологія утримання, дресирування та використання собак різних порід в умовах Кінологічного центру «Антеус» у Національному парку України «Межигір’я». Є.О. Єрьоменко

5.    Селекційна оцінка свиней різних порід. А.В.Носко

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook