У центрі уваги ректорату – старт опалювального сезону і виховна робота зі студентами

10 жовтня 2016 року

     10 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Погіршення погодних умов ще раз засвідчує необхідність запровадження альтернативних джерел енергії, власного опалення. За повідомленнями столичної влади, вже цього тижня розпочнуть опалювальний сезон у лікарнях, школах та дитячих садочках, а вже з наступного – у житлових будинках та інших об’єктах. Ректор Станіслав Ніколаєнко доручив відповідним службам університету провести контрольну перевірку готовності усіх мереж. 

     Цього тижня заплановано провести ряд заходів, присвячених Дню захисника України, який будемо відзначати 14 жовтня. Нагадаємо, у п’ятницю – офіційний вихідний день. Вже сьогодні на кафедрі військової підготовки проводиться День відкритих дверей, завтра пройдуть військово-спортивні змагання та буде відправлена допомога бійцям АТО, а 12 жовтня – урочисте зібрання і вручення погон молодшого лейтенанта випускникам кафедри. 

     У вівторок ми очікуємо на прибуття Річарда Роша, декана сільськогосподарського факультету Пенсільванського університету, з яким співпрацюємо понад чверть століття. Про це повідомив проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук.

     Одним із центральних на цьому тижні буде питання проведення виховної роботи зі студентами. Запланована нарада, на якій розглядатиметься система цієї роботи, співпраця з органами студентського самоврядування тощо. Своєрідний звіт та план роботи представлятиме ННЦ виховної роботи та соціального розвитку і його директор Віталій Коваленко.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про успішне тестування системи опалення в гуртожитках, де вже батареї заповнені теплоносієм. Як тільки місто дасть тепло – в студентських помешканнях одразу потеплішає. Університет зі свого боку до цього повністю готовий.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на результатах чергування відповідальних осіб на території університету. Виявлені недоліки мають бути усунені в найкоротші терміни. Мова йде про випадки антисанітарії в гуртожитках, дрібні ремонти тощо. 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Начальнику навчального відділу Оксані Зазимко – провести нараду щодо виконання наказу про проведення профорієнтаційної роботи, організувати семінар-навчання для завідувачів лабораторій щодо підвищення якості лабораторних занять. Валерію Іщенку доручено провести терміновий моніторинг стану покрівель, узгодити проект озеленення території. 

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook