Декани факультетів та директори ННІ обговорили підготовку звіту про виконання програми «Голосіївська ініціатива – 2020»

3 листопада 2015 року

     Чергову нараду, яка відбулась 2 листопада, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша розпочав зі звернення до деканів та директорів із проханням забезпечити підготовку відповідної текстової та презентаційної інформації щодо напрямків діяльності їх підрозділів з метою формування звіту за 2015 рік про виконання програми «Голосіївська ініціатива – 2020».

     Сергій Кваша також поінформував присутніх про проведення 6 листопада на базі нашого університету ярмарку вакансій. Він пройде за ініціативи Всеукраїнської аграрної ради та збере близько двадцяти потужних аграрних компаній. Мета заходу – залучити майбутніх випускників НУБіП до подальшої співпраці.

     Про необхідність формування робочих навчальних планів на 2016-2017 н.р., що викликана формуванням штатного розпису говорила начальник навчального відділу Оксана Зазимко.

     

     Начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх висловила прохання активізувати процес наповнення кафедрами електронного освітнього середовища університету навчально-методичним забезпеченням дисциплін. До теми приєдналась директор бібліотеки Тетяна Кіщак, яка презентувала складові інформаційного простору наукової бібліотеки, які цьому сприятимуть.

     

     Про прийом на заочну форму навчання на спеціальність «Професійна освіта» (прийом документів триватиме з 3 по 20 листопада 2015 р.) говорив відповідальний секретар приймальної комісії Ігор Ільчук.

      Потому перейшли до обговорення підготовки з нагоди святкування Міжнародного Дня студента.

     

      На нараді були розглянуті також і інші питання організації освітнього процесу.

О. Колеснікова,
начальник відділу магістерських програм

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook