Постерна конференція магістрів ІІ року навчання кафедри рослинництва

10 листопада 2023 року
Постерна конференція магістрів ІІ року навчання кафедри рослинництва
У 4 аудиторії 7 корпусу 09.11.-10.11.2023 відбулася постерна конференція присвячена попередньому захисту магістерських робіт студентів агробіологічного факультету ІІ року навчання.
 
Вступне слово з побажанням успішного проходження заходу промовила завідувачка кафедри рослинництва, проф. С.М. Каленська.
Першим свої матеріали на портерній конференції, в очному форматі, представив магістр кафедри Ващенко Роман Андрійович, з темою дипломної роботи: «Формування продуктивності гібридів соняшнику за впливу елементів технології вирощування».
 
Кожна доповідь є унікальною і заслуговує на увагу аудиторії, адже актуальність роботи не викликає сумніву, оскільки тема кожної роботи підібрана, відповідно до нагальних потреб та виклику сучасності. Так, робота Борейка Олександра Анатолійовича щодо формування продуктивності гречки залежно від використання біопрепаратів дає змогу виробникові уникнути використання хімічних елементів в її технології вирощування.
   Студенти продемонстрували високий рівень професійних знань, давали ґрунтовні відповіді на поставлені питання комісією, що підтверджує їх високий рівень професійної підготовки.
 

Завідувач кафедри, проф. С.М. Каленська

 Збірник тез за результатами постерної конференції магістрів 2 року навчання

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook