МІЖНАРОДНИЙ КОНГРЕС «ПРИБУТКОВЕ СВИНАРСТВО»

5 жовтня 2023 року
Відбулася чергова потужна подія в царині сучасного українського свинарства – Міжнародний Конгрес «Прибуткове Свинарство» в м. Умань, 04.10.2023 р.
 НПП провідної кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві (ТПСВ) завжди в центрі інновацій галузі й зазвичай прийняли участь задля підвищення кваліфікації та залучення нових партнерів, яким не байдужа вітчизняна наука і є бажання співпрацювати з лідером аграрної науки та освіти – Національним університетом біоресурсів і природокористування України.
 
 
 
 
 
В рамках міжнародного конгресу оголошена велика кількість презентацій, відбулося чимало зустрічей з представниками різних компаній!!! Приємно було зустріти «старих» друзів, однодумців і перспективних партнерів, а саме HOG SLAT Україна, АгроПлюсІнвест - корм та кормові добавки без антибіотиків, Агрофірма «Миг-Сервіс-Агро», ТОВ «Україна», Agroclimate Ukraine та багато ін.
В рамках зустрічей було представлено широкий спектр можливостей науково-дослідної співпраці між кафедрою і представниками бізнесу, виробництва, тощо. Колеги отримали інформацію щодо можливості навчання за всіма рівнями освіти в умовах провідного факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України.
 
 
 
 
 
 
 
Щиро дякуємо за чудову організацію та високий рівень проведення заходу пані Оксані Юрченко та команді Асоціація «Свинарі України»!
Вдячні нашим героям ЗСУ за можливість працювати під мирним небом України.
 

 

 

 

 

 
Вадим Лихач,
завідувач кафедри технологій у птахівництві,

 свинарстві та вівчарстві

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook