Тетяна Костюк мріє продовжити навчання в провідному факультеті кращого закладу вищої освіти України за спеціальністю 204 ‒ Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

27 липня 2023 року
  Хвилюючий і рішучий вибір для Тетяни Костюк, абітурієнтки факультету тваринництва та водних біоресурсів, яка мріє стати студенткою і отримати освітній ступень «Бакалавр» за спеціальністю 204 ‒ Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

  • Тетяно, на основі чого ви зробили свій вибір?

— Я успішно закінчила Олександрійський аграрний фаховий коледж і планую продовжити подальше поглиблене навчання в одному із найпрестижніших як в Україні так і за кордоном закладу вищої освіти ‒ НУБіП. У мене була можливість ознайомитись з програмами дисциплін факультету на офіційній вебсторінці, така система підготовки мене зацікавила. Більш детальне знайомство з факультетом, яке відбулося на рівні кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин, а також приймальної комісії факультету, дали змогу зробити остаточний вибір.

  • Ви обрали дану спеціальність у нашому університеті, що слугувало критерієм остаточного вибору?

— На мій погляд галузь тваринництва одна з самих перспективних в плані як працевлаштування так і важливості для суспільства. Для України ця галузь була і залишається традиційною. Впевнена ‒ сучасні технології виробництва продукції тваринного походження мають велику перспективу.

  • Тетяно, що Вам ще сподобалось в нашому університеті?

— Університет розташований у мальовничому куточку Києва. Територія вражає своєю красою, охайністю і зручністю для навчання. Ознайомилась із гуртожитком, де проживають студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів. Дуже сподобалось, чисто, багато квітів, кімнати світлі і охайні.
  Я сподіваюсь, що буду студенткою і отримаю багато сучасних знань у досвідчених викладачів, щоб працювати у галузі тваринництва і забезпечувати людей необхідною продукцією харчування.

  • Дякуємо, Тетяно, за розмову, бажаємо успіху у навчанні та подальшому професійному шляху!

Розмову провела Тамара Литвиненко,
доцент кафедри генетики розведення
та біотехнології тварин

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook