Учні Спеціалізованої школи №181 відвідали факультет ветеринарної медицини НУБіП України

2 червня 2023 року
  Сьогодні бажаними гостями факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України були учні Спеціалізованої школи №181.

 

  Тупицька Ольга, доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого ознайомила учнів із структурою НУБіП України та ветеринарного факультету, умовами й правилами прийому до університету, переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, розповіла про умови проживання, спортивні й культурні заходи, а також школярі отримали відповіді на питання, які їх цікавили під час дискусії.

  Особливо сподобалася майбутнім абітурієнтам екскурсія до музею анатомії, який налічує понад 1000 експонатів. Неабиякий інтерес виявили учні до історії створення музею, оригінальності його оформлення, техніки виготовлення експонатів. Учні відвідали навчально-науково-виробничий Клінічний центр «Ветмедсервіс», ознайомилися, як організований навчальний процес з клінічної підготовки студентів факультету ветеринарної медицини.

  Випускники активно цікавилися правилами прийому на ветеринарний факультет університету, переліком конкурсних предметів, навчанням на військовій кафедрі, умовами проживання в гуртожитках.

  Спілкування з учнями було відвертим і цікавим, тому будемо сподіватись на подальшу співпрацю та чекаємо до Національного університету біоресурсів і природокористування України на факультеті ветеринарної медицини.


Тупицька Ольга,
доцент кафедри біохімії і фізіологї тварин
ім. акад. М.Ф. Гулого

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook