Формування складу проєктних груп освітньо-професійних програм, стан профорієнтаційної роботи та відзначення 125 річчя НУБіП України розглянули на вченій раді агробіологічного факультету

18 травня 2023 року

18 травня 2023 року під головуванням декана Оксани Тонхи відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету в 66 аудиторії 4 корпусу.

Розпочалося засідання із приємної події, а саме нагородження викладачів почесними грамотами та подяками до 125 річчя НУБіП України. Також дипломами були відзначені наукові гуртки факультету і студентські наукові роботи.

Про формування складу проєктних груп освітньо-професійних програм доповіла декан Оксана Тонха. Було розглянуто склад проєктних груп зі спеціальностей 201 «Агрономія» й 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» для ОС «Бакалавр» і ОС «Магістр».

Секретар навчально-методичної комісії факультету, доцент Анатолій Бобер доповів про результати розгляду робочих програм навчальних дисциплін навчально-методичною комісією. Доповідач зробив зауваження та побажання за наслідками розгляду робочих програм навчальних дисциплін.

Про стан профорієнтаційної роботи на факультеті слухали інформацію доцента кафедри овочівництва і закритого ґрунту Олександра Цизя, який повідомив про результати зарахування на підготовчі курси, участь майбутніх абітурієнтів в олімпіаді та проведеній профорієнтаційній роботі в школах і коледжах співробітникакми факультету. Також доповідач зазначив про закінчення реєстрації на НМТ, а з 19 липня почнеться прийом електронних заяв вступників. Тому в зв’язку з великою кількістю держзамовлення потрібно активізувати профорієнтаційну роботу серед майбутніх абітурієнтів. Реєстрація на ЄВІ триває до 31 травня.

Директор НДІ «Рослинництва і ґрунтознавства» Дмитро Літвінов ознайомив з програмою заходів з відзначення 125 річчя НУБіП України та доповів про підготовку до наукової конференції з нагоди 125-річниці університету. Завершився прийом до аспірантури, тому потрібно впродовж місяця затвердити робочі програми і теми.

Секретар навчально-методичної комісії факультету, доцент Анатолій Бобер представив навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності факультету

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook