Профорієнтаційна робота факультету аграрного менеджменту в Солом’янському районі міста Київ

5 квітня 2023 року

В межах підготовки до Дня Відкритих Дверей Національного університету біоресурсів і природокористування України (6 квітня 2023 р.) представники факультету аграрного менеджменту провели ряд зустрічей в Солом’янському районі м. Київ.
Наразі усі сектори економіки України потребують кваліфікованих, сучасних, мотивованих і цілеспрямованих спеціалістів. Між тим, аграрна сфера є ключовою для забезпечення продовольчої безпеки, і не лише України, а й численних міжнародних партнерів. Саме НУБіП України є провідним закладом вищої освіти, що забезпечує нашу аграрну промисловість надійними кадрами від механізаторів до управлінців з адміністрування та маркетингу. Для знайомства талановитої молоді із можливостями, що їх створює та надає факультет аграрного менеджменту НУБіП України, професори факультету аграрного менеджменту зустрілись з в.о. начальника управління освіти Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Віктором Ужицьким.

   Зліва на право: Віталій Луцяк, Віктор Ужицький, Валерій Бондаренко.

Реагуючи на лист адміністрації ФАМ, пан Віктор надав цінну інформаційну та організаційну підтримку проведення зустрічей з учнями загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.

В продовження роботи, мали за честь відвідати Гімназію біотехнологій №177 міста Києва де з директоркою, пані Іриною Сташевською, поділились ідеями щодо співпраці в сучасних умовах.



Зліва на право: Віталій Луцяк, Ірина Сташевська, Валерій Бондаренко.

Врешті, головною подією стала бесіда з учнями 10-х та 11-х класів гімназії про траєкторії освіти, що пропонує ФАМ НУБіП України.


Будемо раді бачити абітурієнтів на Дні Відкритих Дверей НУБіП України 6 квітня 2023 р. як на кампусі нашого університету так і в синхронному онлайн форматі.

 

Віталій ЛУЦЯК
Валерій БОНДАРЕНКО

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook