Доцент кафедри управління земельними ресурсами Григорій Колісник зустрів 35-річний ювілей у лавах ЗСУ

15 березня 2023 року
  Григорій Миколайович КОЛІСНИК, к.е.н., доцент кафедри управління земельними ресурсами впродовж 12 років працює на факультеті землевпорядкування, вкладаючи власні здібності за обраним фахом при викладанні дисциплін при підготовці майбутніх фахівців за освітніми ступенями «бакалавр» та «магістр» зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».

  Реалії нашого часу такі, що багато хто змінив працю в зручному кабінеті на окопи та бліндажі. Серед них і наш колега. Ще в лютому, з перших днів повномасштабного вторгнення, Григорій вступив до лав ТРО, а згодом – відправився на передову в званні молодшого лейтенанта. Військовий підрозділ нашого співробітника здійснював успішні бойові завдання на території Херсонської області, а нині – на кордоні України в Сумській області.

  Колектив факультету землевпорядкування вітає нашого славного воїна з ювілеєм. Бажаємо залишатися таким же людяним, щирим, добрим. Щоб на життєвому шляху зустрічалися лише хороші люди, а зло обходило стороною. Війна показала нам, хто є хто. Ми пишаємося відвагою й сміливістю Григорія Колісника. Віримо, що завдяки таким сміливцям – Україна переможе. Віримо, що наступні вітання будуть уже в мирний час. Найголовніше, що хочеться побажати, Григорію Миколайовичу – вберегти себе!


Ольга Дорош,
завідувач кафедри земельними ресурсами

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook