Відкрита лекція кандидата біологічних наук, старшого викладача Володимира Іллєнка з дисципліни «Експериментальна радіоекологія»

27 лютого 2023 року

 У середу, 22 лютого 2023 р., старшим викладачем кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності, к.б.н. В.В. Іллєнком проведено відкриту лекцію для студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології ОС Магістр спеціальності 101 «Екологія» з дисципліни «Експериментальна радіоекологія» на тему «Фізико-хімічні форми радіонуклідів у навколишньому середовищі».

Лекція проходила онлайн, на платформі Webex, на п'ятій парі й розпочалася о 15:40. На лекції були присутні: завідувач кафедри, Алла Клепко, професор кафедри Ігор Гудков, заступник декана факультету Валерія Бондарь, доценти кафедри Микола Лазарєв, Аліна Кудрявицька та старший викладач кафедри Анна Сальнікова.

 

 На початку лектор чітко з’ясував тему лекції, її структуру та актуальність, а також зв’язок з попередніми темами. Викладання матеріалу було логічним та послідовним. Під час лекції Володимир Віталійович продемонстрував високий науковий рівень володіння матеріалом, педагогічну майстерність у доведенні на доступному для студентів рівні складних процесів утворення фізико-хімічних форм радіоактивних ізотопів при викиді від джерела та подальшого перетворення цих форм у об'єктах навколишнього середовища. Також значна увага була приділена висвітленню питання біологічної доступності радіонуклідів у формі сполук з низькою молекулярною масою.

Загалом, проведену відкриту лекцію студенти й запрошені викладачі оцінили на «відмінно» й відмітили високу підготовку лектора до проведеного заняття.

Анна Сальнікова

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook