Назва дисципліни | Робоча програма / Практика
| Силабус | Електронний навчальний курс (ЕНК) |
Спеціальність - 211 "Ветеринарна медицина" (повний термін навчання - 6 р., скорочений термін навчання - 5 р.) |
Обов’язкові дисципліни | | |
Епізоотологія та інфекційні хвороби
| | | |
Ветеринарна вірусологія
| | | |
Епізоотологія та інфекційні хвороби (англомовна)
| | | |
Ветеринарної вірусології (англомовна)
| | | |
Ветеринарна мікробіологія
| |
| |
Ветеринарна мікробіологія (англомовна)
| | | |
Організація ветеринарної справи та національне і міжнародне вет. законодавство | | | |
Спеціальна епізоотологія
| | | |
Спеціальна епізоотологія (англомовні)
| | | |
Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб ВРХ
| | | |
Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб овечок і кіз
| | | |
Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб собак і котів
| | | |
Вибіркові дисципліни | | |
Біобезпека і біозахист (за вибором)
| | | |
Біотехнологія у ветеринарній медицині (за вибором)
| | | |
Методи мікологічних досліджень (за вибором)
| | | |
Зоонози та концепція єдиного здоров'я (за вибором)
| | | |
Лабораторна діагностика інфекційних хвороб (за вибором)
| | | |
Ветеринарне забезпечення бжільництва (за вибором)
| | | |
Ветеринарне забезпечення птахівництва (за вибором)
| | | |
Інфекційні хвороби риб та гідробіонтів (за вибором)
| | | |
Мікробіологія м’яса (за вибором)
| | | |
| | | |
Менеджмент і маркетинг у вет медицині (за вибором)
| | | |
Організація ветеринарного бізнесу (за вибором)
| | | |
Санітарна мікробіологія (за вибором) | | | |
Санітарна вірусологія (за вибором) | | | |
Технічна мікробіологія (за вибором)
| | | |
Ветеринарні превентивні тех. заразн. хвороб екзотичних і хутрових звірів (за вибором)
| | | |
Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб коней (за вибором)
| | | |
Хвороби акваріумних риб (за вибором) | | | |
Кінологія і філінологія (за вибором) | | | |
Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб собак і котів (за вибором) | | | |
Ветеринарні превентивні технол. зараз хвороб свиней (за вибором) | | | |
Спеціальність - 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" |
Ветеринарно-санітарна вірусологія (212 спеціальність) | | | |
Ветеринарно-санітарна мікробіологія (212 спеціальність) | | | |
Епізоотологія та інфекційні хвороби (212 спеціальність)
| | | |
Спеціальність - 229 "Громадське здоров'я" |
Епідеміологія: інфекційні хвороби (229 спеціальність)
| | | |
Мікробіологія, вірусологія та імунологія (229 спеціальність)
| | | |
Спеціальність - 181 "Харчові технології" |
Мікробіологія м’яса (181) | | | |
Технічна мікробіологія (181)
| | | |
Мікробіологія риби і морепродуктів (181) | | | |
Мікробіологія харчових продуктів (181) | | | |
Спеціальність 204 – Технологія тваринництва |
Мікробіологія (204) | | | |