Назва дисципліни | Робоча програма / Практика
| Електронний навчальний курс (ЕНК) |
Спеціальність - 211 "Ветеринарна медицина" (повний термін навчання - 6 р., скорочений термін навчання - 5 р.) |
Обов’язкові дисципліни | |
Епізоотологія та інфекційні хвороби
|  |  |
Ветеринарна вірусологія
|  |  |
Епізоотологія та інфекційні хвороби (англомовна)
|  |  |
Ветеринарної вірусології (англомовна)
|  |  |
Ветеринарна мікробіологія
|  |  |
Ветеринарна мікробіологія (англомовна)
|  |  |
Організація ветеринарної справи та національне і міжнародне вет. законодавство |
| 
|
Спеціальна епізоотологія
|  |  |
Спеціальна епізоотологія (англомовні)
|  |  |
Глобальна паразитологія |  |  |
Паразитологія та інвазійні хвороби тварин |  |  |
Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб ВРХ
| |  |
Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб собак і котів
|  |  |
Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб коней |  |  |
Ветеринарні превентивні тех. заразн. хвороб екзотичних і хутрових звірів |  |  |
Клінічна лабораторна діагностика |  |  |
Вибіркові дисципліни | |
Біотехнологія у ветеринарній медицині (за вибором)
|  |  |
Методи мікологічних досліджень (за вибором)
|  |  |
Лабораторна діагностика інфекційних хвороб (за вибором)
|  |  |
Хвороби екзотичних тварин | |  |
Менеджмент і маркетинг у вет медицині (за вибором)
|  |  |
Організація ветеринарного бізнесу (за вибором)
|  |  |
Санітарна вірусологія (за вибором) |  |  |
Кінологія і філінологія (за вибором) |  |  |
Спеціальність - 229 "Громадське здоров'я" |
Мікробіологія, вірусологія та імунологія (229 спеціальність)
|  |  |
Спеціальність - 181 "Харчові технології" |
Мікробіологія м’яса (181) | |  |
Технічна мікробіологія (181)
|  |  |
Мікробіологія риби і морепродуктів (181) |  |  |
Мікробіологія харчових продуктів (181) |  |  |
Спеціальність 204 – Технологія тваринництва |
Мікробіологія (204) |  |  |