Кафедра епізоотології, мікробіології і вірусології

Навчальна робота

     Навчальний процес на кафедрі базується на проведенні лекційних, лабораторних та практичних занять, виконання студентами курсових та дипломних робіт, проведенні конференцій, круглих столів, семінарів, зустрічей з провідними фахівцями-практиками. В останні роки пріорітетними завданнями науково-педагогічних працівників стали підготовка фахівців за магістерськими програмами а також перепідготовка та підвищення кваліфікації фахівців ветеринарної медицини. При кафедрі функціонують аспірантура і докторантура за спеціальністю 16.00.03 – “Ветеринарна мікробіологія, епізоотологія, інфекційні хвороби та імунологія”.
    Заняття в навчальних аудиторіях, науково-дослідних лабораторіях та безпосередньо на підприємствах проводять висококваліфіковані фахівці, доценти та професори. Для проведення лабораторно-практичних занять використовуються науково-дослідна лабораторія. Практична підготовка майбутніх спеціалістів здійснюється у виробничих умовах під час виїзних занять в навчально-дослідних господарствах університету.
     При кафедрі функціонують наукові студентські гуртки: «Епізоотологія і інфекційні хвороби», «Організація ветеринарної справи», в яких всі бажаючі студенти мають можливість поглибити свої знання та проводити науково-дослідну роботу. Результати останньої в подальшому вони мають змогу оформити у вигляді курсових і дипломних робіт, а також продовжити вивчення проблемного питання в аспірантурі.
     Плідна педагогічна праця та наукові здобутки співробітників кафедри за останні роки відображені в підручниках, монографіях, посібниках, науково-методичних рекомендаціях та авторських свідоцтвах і патентах.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook