Кафедра ветеринарної епідеміології та охорони здоров'я тварин

Навчальна робота

     Навчальний процес на кафедрі базується на проведенні лекційних, лабораторних та практичних занять, виконання студентами курсових та дипломних робіт, проведенні конференцій, круглих столів, семінарів, зустрічей з провідними фахівцями-практиками. В останні роки пріорітетними завданнями науково-педагогічних працівників стали підготовка фахівців за магістерськими програмами а також перепідготовка та підвищення кваліфікації фахівців ветеринарної медицини. При кафедрі функціонують аспірантура і докторантура за спеціальністю 16.00.03 – “Ветеринарна мікробіологія, епізоотологія, інфекційні хвороби та імунологія”.
    Заняття в навчальних аудиторіях, науково-дослідних лабораторіях та безпосередньо на підприємствах проводять висококваліфіковані фахівці, доценти та професори. Для проведення лабораторно-практичних занять використовуються науково-дослідна лабораторія. Практична підготовка майбутніх спеціалістів здійснюється у виробничих умовах під час виїзних занять в навчально-дослідних господарствах університету.
     При кафедрі функціонують наукові студентські гуртки: «Епізоотологія і інфекційні хвороби», «Організація ветеринарної справи», в яких всі бажаючі студенти мають можливість поглибити свої знання та проводити науково-дослідну роботу. Результати останньої в подальшому вони мають змогу оформити у вигляді курсових і дипломних робіт, а також продовжити вивчення проблемного питання в аспірантурі.
     Плідна педагогічна праця та наукові здобутки співробітників кафедри за останні роки відображені в підручниках, монографіях, посібниках, науково-методичних рекомендаціях та авторських свідоцтвах і патентах.

В освітньому процесі активно використовується і youtube канал кафедри: https://www.youtube.com/@farmatoxhb

Ветеринарна токсикологія (Лекції)
https://www.youtube.com/playlist?list=PLMsDt055e7xmOgV1uTLAJEvQhweM3e_nv

Ветеринарна фармакологія (Лекції)
https://www.youtube.com/playlist?list=PLMsDt055e7xnEpGKIwLFBp5tutEzRTDPo



 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook