Кафедра епізоотології, мікробіології і вірусології

Робочі програми і силабуси

2023-2024 навчальний рік

 

Назва дисципліни

Робоча програма / Практика

Силабус

Електронний навчальний курс (ЕНК)

Спеціальність - 211 "Ветеринарна медицина"

(повний термін навчання - 6 р., скорочений термін навчання - 5 р.)

 

Обов’язкові  дисципліни  

Епізоотологія та інфекційні хвороби 

   

 

 

Ветеринарна вірусологія

 

 

 

Епізоотологія та інфекційні хвороби (англомовна)

 

 

 

Ветеринарної вірусології (англомовна)

 

 

Ветеринарна мікробіологія

  

 

 

Ветеринарна мікробіологія (англомовна)

 

 

 

Організація ветеринарної справи та національне і міжнародне вет. законодавство
Організація та економіка ветеринарної справи

 

 

 

Спеціальна епізоотологія

 

 

 

Спеціальна епізоотологія (англомовні)

 

 

 

Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб ВРХ

 

 

 

Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб овечок і кіз

 

 

 

    
Вибіркові дисципліни  

Біобезпека і біозахист (за вибором)

 

 

 

Біотехнологія у ветеринарній медицині (за вибором)

 

 

 

Методи мікологічних досліджень (за вибором)

 

 

 

Зоонози та концепція єдиного здоров'я (за вибором)

 

 

 

Лабораторна діагностика інфекційних хвороб (за вибором)

 

 

 

Ветеринарне забезпечення бжільництва (за вибором)

 

 

 

Ветеринарне забезпечення птахівництва (за вибором)

 

  

 

Інфекційні хвороби риб та гідробіонтів (за вибором)

  

 

 

Мікробіологія м’яса (за вибором)

 

 

 

    

Менеджмент і маркетинг у вет медицині (за вибором)

 

 

 

 Організація ветеринарного бізнесу (за вибором)

 

 

 

Санітарна мікробіологія (за вибором)

 

 

 

 Санітарна вірусологія (за вибором)

 

 

 

Технічна мікробіологія (за вибором)

 

 

 

Ветеринарні превентивні тех. заразн. хвороб екзотичних і хутрових звірів (за вибором)

 

 

 

Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб коней (за вибором)

 

 

 

Хвороби акваріумних риб (за вибором)

 

 

 

    

Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб собак і котів (за вибором)

 

 

 

Ветеринарні превентивні технол. зараз хвороб свиней (за вибором)

 

 

 

Спеціальність - 211 "Ветеринарна медицина"    (термін навчання - 1 р. 4 міс)

Превентивні техн. забезпечення здоров'я коней

 

 

 

    

Превентивні техн. забезпечення здоров'я продуктивних тварин

 

 

 

    

Спеціальність - 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза"

Ветеринарно-санітарна вірусологія (212 спеціальність)

 

 

 

Ветеринарно-санітарна мікробіологія (212 спеціальність)

  

 

 

Епізоотологія та інфекційні хвороби (212 спеціальність)

  

 

 

Спеціальність - 229 "Громадське здоров'я"

Епідеміологія: інфекційні хвороби (229 спеціальність)

 

 

 

Мікробіологія, вірусологія та імунологія (229 спеціальність)

 

 

 

Спеціальність - 181 "Харчові технології"

Мікробіологія м’яса (181)

  

 

 

Технічна мікробіологія (181)

  

 

 

Мікробіологія риби і морепродуктів (181)

 

 

 

Мікробіологія харчових продуктів (181)

 

Спеціальність 204 – Технологія тваринництва

Мікробіологія (204)

 

 

 

2022-2023 навчальний рік

Назва дисципліни

Робоча програма / Практика

Силабус

Електронний навчальний курс (ЕНК)

Спеціальність - 211 "Ветеринарна медицина"

(повний термін навчання - 6 р., скорочений термін навчання - 5 р.)

 

Обов’язкові  дисципліни  

Епізоотологія та інфекційні хвороби 

   

 

 

Ветеринарна вірусологія

 

 

 

Епізоотологія та інфекційні хвороби (англомовна)

 

 

 

Ветеринарної вірусології (англомовна)

 

 

Ветеринарна мікробіологія

   

 

 

Ветеринарна мікробіологія (англомовна)

 

 

 

Організація ветеринарної справи та національне і міжнародне вет. законодавство
Організація та економіка ветеринарної справи

 

 

 

Спеціальна епізоотологія

 

 

 

Спеціальна епізоотологія (англомовні)

 

 

 

Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб ВРХ

 

 

 

Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб овечок і кіз

 

 

 

Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб птиці

 

 

 

Вибіркові дисципліни  

Біобезпека і біозахист (за вибором)

 

 

 

Біотехнологія у ветеринарній медицині (за вибором)

 

 

 

Методи мікологічних досліджень (за вибором)

 

 

 

Зоонози та концепція єдиного здоров'я (за вибором)

  

 

 

Лабораторна діагностика інфекційних хвороб (за вибором)

 

 

 

Ветеринарне забезпечення бжільництва (за вибором)

 

 

 

Ветеринарне забезпечення птахівництва (за вибором)

 

 

 

Інфекційні хвороби риб та гідробіонтів (за вибором)

  

 

 

Мікробіологія м’яса (за вибором)

 

 

 

Мікробіологія риби (за вибором)

 

 

 

Менеджмент і маркетинг у вет медицині (за вибором)

 

 

 

 Організація ветеринарного бізнесу (за вибором)

 

 

 

Санітарна мікробіологія (за вибором)

 

 

 

 Санітарна вірусологія (за вибором)

 

 

 

Технічна мікробіологія (за вибором)

 

 

 

Ветеринарні превентивні тех. заразн. хвороб екзотичних і хутрових звірів (за вибором)

 

 

 

Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб коней (за вибором)

 

 

 

Хвороби акваріумних риб (за вибором)

 

 

 

Лабораторна діагностика заразних хвороб (за вибором)

 

 

 

Ветеринарні превентивні технології заразних хвороб собак і котів (за вибором)

 

 

 

Ветеринарні превентивні технол. зараз хвороб свиней (за вибором)

 

 

 

Спеціальність - 211 "Ветеринарна медицина"    (термін навчання - 1 р. 4 міс)

Превентивні техн. забезпечення здоров'я коней

 

 

 

Превентивні техн. забезпечення здоров'я дрібних домашніх та екзотичних тварин

 

 

 

Превентивні техн. забезпечення здоров'я продуктивних тварин

 

 

 

Спеціальна епізоотологія (1,5 роки магістри)

 

 

 

Спеціальність - 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза"

Ветеринарно-санітарна вірусологія (212 спеціальність)

 

 

 

Ветеринарно-санітарна мікробіологія (212 спеціальність)

  

 

 

Епізоотологія та інфекційні хвороби (212 спеціальність)

  

 

 

Спеціальність - 229 "Громадське здоров'я"

Епідеміологія: інфекційні хвороби (229 спеціальність)

 

 

 

Мікробіологія, вірусологія та імунологія (229 спеціальність)

 

 

 

Спеціальність - 181 "Харчові технології"

Мікробіологія м’яса (181)

 

 

 

Технічна мікробіологія (181)

 

 

 

Мікробіологія риби і морепродуктів (181)

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook