На кафедрі менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична онлайн конференція здобувачів вищої освіти та молодих учених «Актуальні питання теорії та практики менеджменту в умовах сучасних викликів»

1 листопада 2022 року

 У середу, 26 жовтня 2022 року, кафедрою менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського була проведена ІІ Всеукраїнська науково-практична онлайн конференція здобувачів вищої освіти та молодих учених «Актуальні питання теорії та практики менеджменту в умовах сучасних викликів». Загалом у роботі конференції взяли участь понад 50 учасників, які представляли не тільки наш університет, але й інші заклади вищої освіти.

На початку конференції з вітальним словом до учасників звернулася завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського професор Тетяна Балановська, зазначивши надзвичайну актуальність проведення подібних заходів серед здобувачів вищої освіти та молодих вчених. Тетяна Іванівна побажала усім учасникам конференції плідної роботи, цікавих доповідей та активної дискусії.
Доповіді, представлені на конференції, торкалися найрізноманітніших актуальних питань, зокрема, мотивації персоналу в період воєнного часу, формування звичок відомих особистостей, впровадження CRM в діяльності підприємства, а також чимало питань, що стосуються управління в сучасних умовах.
Перед учасниками конференції першою виступила здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти факультету аграрного менеджменту Таміла Прокопишина з доповіддю: «Роль мотивації в діяльності підприємств». Доповідачка обґрунтувала сутність поняття мотивації, наголосила на способах мотивації персоналу від західних експертів, закцентувала увагу на мотивації працівників під час воєнного стану.
 
Окрему увагу присутніх було приділено проблемі використання соціально-психологічних методів менеджменту в підприємстві. З такою доповіддю виступила Горпиняк Анастасія. Студентка наголосила на значенні та важливості соціально-психологічних методів, розкрила їх структуру, а також виокремила напрями впровадження таких методів у підприємстві.
З високою зацікавленістю учасники конференції прослухали виступ Козачук Олександри, студентки 3 курсу на тему: «Звички успішних людей». У доповіді було розглянуто переваги формування звичок, визначено основні групи звичок, які притаманні успішним людям, а також охарактеризовано причини, що перешкоджають формуванню позитивних звичок у керівників.
 
 
З цікавою доповіддю «Використання CRM в діяльності підприємства» виступила Біленко Аліна. Доповідачка наголосила на важливості та перевагах впровадження таких технологій в діяльності підприємств.
 
Неабиякий інтерес викликали доповіді здобувачів Відрук Наталії «Бережливе управління персоналом в умовах мінливого VUCA середовища», Лозового Вадима «Формування та розвиток лідерського потенціалу працівників підприємства», Каминіної Олександри «Сучасні методи управління часом».
 
Загалом, у процесі обговорення було піднято низку питань щодо сучасних умов управління в умовах воєнного стану; стратегічного менеджменту підприємств; інноваційних інструментів управління діяльністю підприємств в поствоєнний період; сучасних підходів в управлінні персоналом.
 
 
За результатами проведеного заходу, організаційним комітетом було прийнято рішення відзначити кращих доповідачів та їх дослідження. Таким чином, призерами конференції стали:
1 місце –Прокопишина Таміла, Козачук Олександра, Каминіна Олександра.
2 місце – Біленко Аліна, Відрук Наталія.
3 місце – Горпиняк Анастасія, Лозовий Вадим.
Цікаві доповіді і гостра дискусія довели, що здобувачі вищої освіти та молоді вчені продовжують активно працювати над питаннями управління в різних суб’єктах господарювання, враховуючи виклики сьогодення.
Оргкомітет дякує всім шановним учасникам ІІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених «Актуальні питання теорії та практики менеджменту в умовах сучасних викликів» за інтерес, доповіді і цікаві ідеї та запрошує до подальшої співпраці!
 
 
Ганна Харченко,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook