Студентка магістратури Жданюк Ольга – переможниця Конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності

30 жовтня 2022 року

 

 

   Студентка магістратури спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Ольга Жданюк, під керівництвом к.е.н., доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Івана Коновала, 12 жовтня 2022 р. гідно представила НУБіП України на Конкурсі бізнес-планів підприємницької діяльності серед студентів закладів вищої освіти та фахової передвищої освіти, присвяченому річниці утворення Державного біотехнологічного університету.

   На розгляд експертної комісії було представлено конкурсну роботу на тему «Бізнес-план інвестиційного проєкту з відновлення діяльності сільськогосподарського підприємства на деокупованій території» під гаслом «Фенікс».
   Метою інвестиційного проєкту «Фенікс», який підготувала Ольга разом зі своїм керівником, було обґрунтування відновлення діяльності сільськогосподарського підприємства на деокупованій території України на основі впровадження ресурсозберігаючих технологій, а також раціонального використання виробничого потенціалу та збереження довкілля з метою задоволення попиту на сільськогосподарську продукцію в нашій країні, що є надзвичайно актуально в умовах воєнного стану, коли значна частина сільськогосподарських підприємств повністю або частково втратила свою матеріально-технічну базу.
   Експертна комісія у складі фахівців з питань підприємництва високо оцінила роботу Ольги Жданюк та нагородила учасницю дипломом І ступеня в секції «Виробництво і торгівля».

   Щиро вітаємо переможницю конкурсу Ольгу Жданюк та її наукового керівника – к.е.н., доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Коновала Івана Андрійовича.
   Дякуємо науковому керівнику за високий професіоналізм, плідну працю та підтримку студентства в розвитку економічної науки!


Людмила Березовська,
гарант ОПП «Підприємництво, торгівля та

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook