Оголошується конкурс на отримання стипендії від Японської агенції з міжнародного розвитку на навчання за освітнім рівнем «Магістр» або «Доктор філософії»

27 жовтня 2022 року

 Cтипендії від Японської агенції з міжнародного розвитку (Japan International Cooperation Agency «JICA») на навчання за освітнім рівнем «Магістр» або «Доктор філософії» у галузі сільського господарства та харчової безпеки (Agri-Net) у 2023 році в університетах Японії

   Досі Японська агенція з міжнародного розвитку (JICA) забезпечувала навчальні програми в рамках технічної співпраці в різних сферах. Щоб зміцнити зв’язки між цільовими країнами у відповідних сферах, Агенція (JICA) створила нову довгострокову навчальну програму для підтримки молодих науковців та провідних кадрів у різних галузях. Програма/курс пропонує учасникам спеціальні навчальні програми з японського досвіду розвитку (JICA-DSP) та стажування, все що необхідно, для отримання ступеня магістра або доктора філософії.

 

Відбір буде проходити за такими етапами:

  1. Кандидати будуть обрані як офіційні кандидати JICA за допомогою внутрішньої процедури відбору JICA.
  2. Кандидати повинні скласти загальний вступний іспит до університету, до якого вони подали заяву, включаючи іспити для вступу до бажаного ступеня магістра чи доктора філософії.
  3. JICA вибере успішних кандидатів із тих, хто склав іспит університету.

Кінцевий термін подачі документів – 31 жовтня 2022 року.

Детальна інформація та перелік необхідних документів додається. 
 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook