Практична підготовка - невід'ємна складова навчального процесу в університетах США

14 листопада 2014 року

 У четвер представники нашого університету, що перебувають з робочим візитом в Сполучених Штатах Америки, ознайомилися з практичною складовою підготовки фахівців в Університеті штату Айова.

Ректор Станіслав Ніколаєнко, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, директор ННІ тваринництва і водних біоресурсів Вадим Кондратюк та координатор міжнародних програм цього інституту Інна Курбатова відвідали навчально-науково-дослідні господарства університету, де ознайомився з базами практичної підготовки студентів. 
 
 
Зацікавленість викликала молочно-товарна ферму, де проходять практику бакалаври та магістри кафедри виробництва молока. Її завідувач професор Лео Тімс детально розповів про практичну складову навчального плану підготовки фахівців з виробництва продукції тваринництва. 
 
 
Потому делегація ознайомилася з іншими базами практик, а саме: для підготовки фахівців з агрономії, механізації виробництва продукції тваринництва та бізнес-програмами підготовки фахівців з економіки. 
 
 
На завершення відбулася зустріч з начальником відділу міжнародних зв'язків та глобальних програм університету Девідом Аккером, на якій були підведені підсумки роботи делегації НУБіП України в США, після чого члени делегації відбули на Батьківщину.
 
 
Інна Курбатова,
координатор міжнародних програм
ННІ тваринницва та водних біоресурсів
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook