Відбулася чергова акредитаційна експертиза напряму підготовки «Водні біоресурси та аквакультура» та спеціальності «Водні біоресурси»

4 листопада 2014 року

     З 29 по 31 жовтня на рибогосподарському факультеті працювала експертна комісія щодо підготовки фахівців за ОКР «Бакалавр» напряму 6.090201 «Водні біоресурси та аквакультура» та ОКР «Магістр» спеціальності 8.09020101 «Водні біоресурси».
    Експертами розглянуто подані матеріали та перевірено якість надання освітніх послуг. Зокрема, проаналізовано зміст та якісні характеристики підготовки фахівців, формування контингенту студентів, організаційне, навчально-методичне, кадрове, матеріально-технічне забезпечення навчально-виховного процесу.

    Також розглянуто установчі та реєстраційні документи, освітньо-кваліфікаційні характеристики, освітньо-професійні програми підготовки, навчальні та робочі навчальні плани підготовки бакалаврів і магістрів. А ще — навчально-методичні комплекси дисциплін, комплексні контрольні роботи з дисциплін. Комісією вивчено соціальну інфраструктуру університету, проаналізовано порівняльні таблиці відповідності досягнутого рівня освітньої діяльності акредитаційним вимогам та інші документи.


    Крім того, експерти відвідували лабораторні та лекційні заняття студентів, лабораторії, місце практичного навчання на базі відокремленого підрозділу університету «Немішаївський агротехнічний коледж», бібліотеку, буфети та гуртожиток № 11. З метою оцінки залишкових знань студентів проводився зріз знань (комплексні контрольні роботи) із вивчених дисциплін.


    На підставі поданих на акредитацію матеріалів та перевірки результатів діяльності з урахуванням запропонованих комісією рекомендацій, експертна комісія робить висновок про можливість акредитації напряму підготовки 6.090201 «Водні біоресурси та аквакультура» та спеціальності 8.09020101 «Водні біоресурси» з відповідним ліцензованим обсягом.


Вадим Кондратюк ,
в.о. директора ННІ тваринництва та водних біоресурсів,

Руслан Кононенко,
в.о. декана рибогосподарського факультету

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook