Зустріч наставника зі студентами 4 курсу

12 серпня 2022 року

      10 серпня 2022 року в режимі online відбулася зустріч студентів 3 групи 4 курсу факультету аграрного менеджменту з наставником, старшим викладачем кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Кристиною Драмарецькою. Наставник поцікавилась станом здоровя та психологічним станом здобувачів вищої освіти.

Кристина Павлівна закцентувала увагу студентів на графіку освітнього процесу на 2022/2023 навчальний рік, повідомила, що початок навчальних занять у 1-му осінньому семестрі починається з 15 серпня 2022 р. – за розкладом чисельника.
 
Куратор повідомила здобувачам вищої освіти про необхідність проходження онлайн інструктажу з безпеки життєдіяльності для студентів факультету аграрного менеджменту.
Під час кураторської години була проведена розмова зі старостою групи Оксаною Бендик щодо організації навчання студентів групи, ведення журналу відвідувань занять тощо. Також було обговорено порядок поселення здобувачів вищої освіти в гуртожиток студмістечка університету. На завершення Кристина Павлівна подякував студентам за плідну розмову, звернула увагу на необхідності піклуватися про своє здоров’я та побажала миру.
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook