Завершено перевірку готовності кафедр до нового навчального року

10 серпня 2022 року
   Вже через шість днів в нашому університеті розпочинається навчання у змішаному форматі. Найпершим завданням колективу нашого університету в непростий період воєнного часу стає продовження освітнього процесу, забезпечення повноцінної підготовку кваліфікованих кадрів, підтримання якості надання освітніх послуг у новому навчальному році, і головне – збереження життя і здоров’я студентів і викладачів.
  З метою визначення готовності факультетів та ННІ до початку освітнього процесу проректор з науково-педагогічноїроботи Василь Шинкарук спільно з навчальним відділом університету у період з 5 по 9 серпня 2022 р здійснив перевірку.
   Так, 8 та 9 серпня проведено перевірку ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження, неперервної освіти і туризму та факультетів економічного, аграрного менеджменту, механіко-технологічного, конструювання та дизайну, ветеринарної медицини, харчових технологій та управління якістю продукції АПК, юридичного, землевпорядкування, агробіологічного, а також захисту рослин, біотехнологій та екології.
 
   Впродовж перевірки було переглянуто матеріально-технічне, навчально-методичне забезпечення, наявність інструкцій і покажчиків шляхів евакуації згідно існуючих вимог, проведено зустріч з керівництвом деканатів та завідувачами кафедр. Комісія акцентувала увагу на готовності аудиторного фонду та лабораторій до прийому студентів.
 
   Незважаючи на непростий час, факультети та ННІ достойно підготувалися до початку освітнього процесу. У ході перевірки було відмічено високий рівень підготовки зазначених підрозділів університету, а також зроблено слушні зауваження.
   За результатами перевірки комісією зроблено загальний висновок – усі факультети та ННІ добре попрацювали та повністю готові до нового навчального року.
 
 
Олег Бачинський,
заступник начальника навчального відділу

з практичного навчання студентів 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook