Гуртожиток №8: робота не вщухає ні на мить

11 травня 2022 року
     Третина травня минає, а ми не пам’ятаємо ні березня, ні квітня. Війна безжально намагається знищити усі плани та проєкти, які були заплановані на весняний період, але завдяки підтримці ректорату та ректору університету Станіславу Ніколаєнку адміністрація гуртожитку мужньо протистоїть усім викликам долі та продовжує в посиленому режимі працювати над покращенням житлових умов.

     Наближається 124 річниця Національного університету біоресурсів та природокористування України – це неймовірно величне свято у нашої альма-матер, до якого розпочали активну підготовку і у студентському містечку. Ми маємо гідно відзначити цей день з врахуванням воєнного стану та всіх подій. Тому з настанням сприятливої погоди, завідувачі гуртожитків, технічний персонал та студенти, які на даний час мешкають, активно взялись до роботи. Олександр Радченко, завідувач гуртожитку №8 розповідає про вже виконану роботу: 38 дверей пофарбовано та виготовлено відкоси, активно проходить збірка меблів, які виготовлені меблевим цехом університету та в подальшому будуть встановленні у кімнатах. З тильної сторони гуртожитку ремонтується опорна стіна і будуть відремонтовані східці. Без уваги не залишилась і прилегла територія: вистрижений газон, на клумбах посаджені нові квіти та кущі. Лавочки та столики, які розташовувались на території гуртожитку вже оновлені і також готові приймати гостей.

 

 

     В планах, як зазначає Сергій Стецюк, директор студентського містечка ще дуже багато: ремонти кімнат для поселення студентів нового набору, завершення робіт сходової клітини центрального входу, приведення до належного стану місця загального користування. Це те, що стосується гуртожитку №8, але і у інших гуртожитках триває активна підготовка до Дня університету, про які розповімо згодом. Найголовніше, щоб настав мир, а все необхідне для комфортного життя студентів ми забезпечимо.

     Сподіваємось, що зовсім скоро спосіб життя в умовах воєнного стану ми змінимо на звичний. Студенти зранку поспішатимуть на заняття, а після насолоджуватимуться проведенням вільного часу у місцях відпочинку на прилеглій території гуртожитків. З кімнат лунатимуть веселі голоси, а на коридорах стоятиме запах власноруч приготованої на кухні їжі.


Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівці студентського містечка

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook