Заняття в англомовних групах третього курсу тривають відповідно до розкладу

30 березня 2022 року

   В рамках дисципліни «Контролінг» студенти третього курсу англомовної групи спеціальності 073 «Менеджмент» продовжують виконувати завдання на університетській платформі Elearn. Весь теоретичний матеріал викладається студентам відповідно до графіку. Презентації та лекції є доступними для використання та освоєння у будь-який час. Студенти виконують практичні завдання, демонструють на екран та усно захищають під час пар.

   Окрім того, в рамках самостійної роботи їм було запропоновано підготувати тези на VI Міжнародну науково-практичну онлайн – конференцію студентів, аспірантів і молодих вчених «Роль молоді у розвитку АПК України», яка традиційно у квітні, навіть в умовах військового стану, буде проведена кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту.
 
 
   В рамках дисципліни «Проектний аналіз» студенти третього курсу англомовної групи спеціальності 075 «Маркетинг» також працюють відповідно до плану. Пропущений за період вимушеної перерви у навчанні матеріал уже вдалося надолужити. Студенти мають доступ до всього теоретичного матеріалу, виконують практичні завдання, демонструють результати своєї роботи під час пар в онлайн режимі та отримують оцінки.
 
   Студенти англомовних груп третього курсу, які не можуть підключатися до пар у зв’язку з військовим станом в Україні, можуть контактувати з викладачем та здавати завдання в індивідуальному порядку.
Чекаємо на Перемогу! Слава Україні!
 

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook