Співпраця менеджерів та землевпорядників стала запорукою успішної участі у міжнародному заході в Королівстві Бахрейн

27 березня 2022 року
     Вже третій рік поспіль представниці двох факультетів (землевпорядкування та аграрного менеджменту) працюють злагоджено, беручі участь у міжнародних проектах за межами України. Так і цього разу, попри війну, що проходить в нашій країні, представниці НУБіП змогли взяти участь у заході.

     Міжнародна наукова конференція проводилася в Королівстві Байхрен, але співрганізаторами її були 9 провідних навчальних закладів Європи, Америки та Африки. Мета конференції CBF’2022 – зібрати провідних академіків, науковців та дослідників, щоб поділитися своїми знаннями та новими ідеями, а також долучитися до дискусії у сферах бізнесу, освіти та технологій.
     Основні завдання CBF’2022:
  • висвітлення проблем бізнесу та технологій, з якими стикаються науковці усього світу, а також шляхи їх вирішення;
  • заохочення великого бізнесу впроваджувати наукові дослідження у виробництво, а також їх фінансування;
  • створення можливостей та платформ для зустрічей науковців з усього світу з міжнародними експертами.

     Ще в лютому наукова доповідь, яку підготували професор кафедри менеджменту ім. Завадського, д.е.н, професор, академік Академії економічних наук України Надія Резнік, в.о. завідувача кафедри земельного кадастру, к.е.н, доцент Наталія Мединська та доцент кафедри земевпорядного проектування, к.е.н, доцент Людмила Гунько, пройшла відбір і представниць НУБіП запросили до участі. Надія Петрівна увійшла в склад оргкомітету, а також була основним доповідачем.
     За результатами роботи буде видане наукове видання, яке входить у міжнародну наукометричну базу SCOPUS.
     Варто зауважити, що співпраця Н. Резнік, Н. Мединської та Л. Гунько триває з 2019 року. Сподіваємось та віримо, що Україна переможе, а усі науковці повернуться до комфортних умов праці!
 
Наталія Бавровська,

доцент кафедри земельного кадастру 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook