Оголошується відбір на стипендіальну програму Banach (Польща)

15 березня 2022 року

Польське національне агентство з академічних обмінів (NAWA) у співпраці з Міністерством закордонних справ оголосило конкурс на участь у програмі стипендій Банаха. Метою Програми є сприяння соціально-економічному прогресу країн, що розвиваються, шляхом підвищення рівня знань та освіти їх громадян.

Програма пропонує стипендії для навчання на другому ступені польською або англійською мовами в польських університетах під керівництвом міністра освіти і науки в галузі інженерно-технічних наук, сільськогосподарських наук, точних наук і наук про життя.

Стипендії NAWA відкриті для заявників, які:

на момент подання заявки на програму є студентами останнього року навчання на першому циклі або мають ступінь бакалавра з країни програми, отриманий не раніше 2020 року, за відповідними напрямками;
– це студенти, які планують розпочати навчання на другому циклі англійською чи польською мовами або підготовчий курс у 2022/23 навчальному році та є громадянами таких країн: Албанії, Анголи, Аргентини, Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Боснії та Герцеговини, Бразилії, Колумбії, Ефіопії, Грузії, Індії, Індонезії, Іраку, Ірану, Йорданії, Казахстану, Кенії, Косово, Лівану, Мексики , Молдова, Чорногорія, Нігерія, Північна Македонія, Палестина, Перу, Філіппіни, Сенегал, Сербія, Південна Африка, Танзанія, Туніс, Україна, Узбекистан та В’єтнам.
крім того, громадяни Албанії, Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Боснії та Герцеговини, Грузії, Казахстану, Косова, Чорногорії, Молдови, Північної Македонії, Сербії, України та Узбекистану можуть закінчити навчання ІІ ступеня в галузі гуманітарних та соціальних наук. наук за Програмою, за винятком філологічних досліджень у галузі рідної мови бенефіціара.


Прийом заяв на участь у програмі триватиме до 31 березня 2022 року до 15.00.

Загальний бюджет Banach NAWA для цьогорічного виклику становить приблизно 9,9 мільйона злотих, хоча агентство залишає за собою право змінити цю суму.

У попередньому випуску стипендійної програми Банаха 260 стипендій було надано кандидатам із майже 30 країн.

Подробиці про конкурс на програму Banach NAWA можна знайти ТУТ. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook